Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
já nevím jak to je...u Vojty jsem nečekala že budu těhu tak jsem se tolik nesledovala, ale my jsme se začali znovu snažit o miminko teďka a mě by zajímalo kdy jste začaly pociťovat to že byste mohly být těhu, přeci jenom ty co se snaží záměrně a déle se víc pozorují... poradíte?
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Ahoj,popravdě,já když jsem si myslela,že ted je to ono,že bych mohla být těhotná,tak z toho nic nebylo a když jsem o tom přestala přemýšlet,tak najednou jsem zjistila,že mi týden mešká ms a bylo to // to sem ti moc neporadila,promiň
olik píše:
Ahoj,popravdě,já když jsem si myslela,že ted je to ono,že bych mohla být těhotná,tak z toho nic nebylo a když jsem o tom přestala přemýšlet,tak najednou jsem zjistila,že mi týden mešká ms a bylo to // to sem ti moc neporadila,promiň
néé já vím že bych na to neměla tolik myslet, ani nemyslím, jen polemizuju....teď jsme měli dva měsíce pauzu páč docela tvrdě makám, a potřebuju vydělat nějaký peníze, a ještě makat budu tak měsíc, tak třeba to přijde, ale mám takové divné pocity a přijde mi to brzo týden po ale je to takový zvláštní... no uvidíme ale děkuju
tak já po prvním porodu brala prášky tak 3 měsíce, nevyhovovaly mi, tak jsem je vysadila a od té doby nic nebrala a loni na podzim jsme se domluvili, že na jaře se začnem snažit o druhé dítko a a ještě v říjnu jsem otěhotněla.... ale v podstatě 2 roky po porodu se to povedlo samo, tak držím palce
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já jsem jeden den měla pocit, že by to mohlo jít, dali jsme , pohoda, hlavně na nic nemyslet a užít si to, nohy nahoru a za cca 2-3 týdny, jsem měla pocit, že jsem a byla jsem... když se nebudeš stresovat, tak to půjde určo líp...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
U Kamči jsem si myslela, že těhotná nejsem (dítě jsme neplánovali), a ikdyž mi vyšel pozitivní test, tak jsem si říkala, že je to omyl. Jediné, co jsem měla hned od začátku, byly citlivé bradavky Tak nevím, jestli jsem ti pomohla...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
díky holky, já se jakože nestresuju, dávám tomu volný průběh teď, ale víte jak to je...teda vy co víte mi určitě rozumíte jak to je když chcete a nedaří se
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru