Ahojte, pořád se snažíme tak tu reděj nechodím.... 5 měsíc se zadařilo, po 3 dnech zpoždění na testu // sice druhá slabší ale jasně viditelná, za 2 dny totéž. Žádné příznaky MS. Podle prsů a celkově jsem věděla že se podařilo, bylo to stejné jako začátek u Markétky. No jenže 4 dny na to špinění a na druhý den krev a bolesti... takže se to nepovedlo a odešlo pryč... no a to trvá 5 den, bolesti ustoupily a jen to pobolívá, neteče ze mě nijak moc ale víc než špinění. U doktora jsem nebyla měla jsem to v plánu později, byla jsem tak ve 2-3tt takže vlastně nic. Myslíte že vše odejde samo? Jaké máte zkušenosti? Kdy se začít snažit znovu? Nevím s kým pořešit takto velmi ranný samovolný potrat a do nemocnice se mě zatím jít opravdu nechce....
Předmět příspěvku: Re: Tak jo a už ne a já nevím co stím
Napsal: čtv 24. bře 2011 11:57:46
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj, já bych neváhala a vyrazila k doktorovi, protože pokud to vypadá na samovolný potrat, tak s tím není radno si zahrávat. Po potratu Ti většina doktorů řekne 3 měsíce pauzy, ale znám dost holek, které nečekaly a zadařilo se hned... Ale v Tvém případě, hlavně upaluj k doktorovi
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
hmmm to neporadím, ale taky jsem to slyšela, že se to někdy stává a někdy ani žena nezjistí, že těhu byla........ Ale já jsm hypochondr, já bych hnala k dr. určo i se špiněním............. A myslím si, že jinak žádné "šestinedělí" dodržovat nemusíš.....
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
došla bych si určitě na kontrolu ke svému doktorovi. a pokud to byl takhle ranný samovolný potrat nečekala bych se snažením a hupsla na to hned...držím palce!!
To ano, to vím, ale poznám sama, že je to nutné? No všechno se sere..teď tam stejně nemůžu mám fenu před porodem a ta nemůže být bez dozorua pokud by si mě tam nechali a čistili tak si tam pár hodin pobudu... Takže musím počkat až až porodí a pak pujdu já... Celkem jsi mě utvrdila v mé obavě že asi opravdu budu muset jít Díky!
Předmět příspěvku: Re: Tak jo a už ne a já nevím co stím
Napsal: čtv 24. bře 2011 12:34:46
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Marketa píše:
To ano, to vím, ale poznám sama, že je to nutné? No všechno se sere..teď tam stejně nemůžu mám fenu před porodem a ta nemůže být bez dozorua pokud by si mě tam nechali a čistili tak si tam pár hodin pobudu... Takže musím počkat až až porodí a pak pujdu já... Celkem jsi mě utvrdila v mé obavě že asi opravdu budu muset jít Díky!
já myslím, že je lepší mít jistotu, že vše je v pořádku a můžeš se snažit dál.... Já bych se bála, abych si pak nezkomplikovala další otěhotnění... Přeji, ať jsi brzo fit a ať se brzo zadaří
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru