Mám sice o jedno míň, ale můžu říct, že když už jsou tahle "velký", mám oproti vám jednomaminkám vegáč . Né že bych tím chtěla říct, že se vrhám na další , to chraň bůh , ale dokážu si to představit.... teda tak zhruba
_________________ _________________ v pacovním procesu
co se všichni diví??? Tady u nás je to sakra taky normální, že sousedky rodí jedno za druhým... a vyskládají to klidně i do 1+1. Jinak, bodeť by si je všichni nepamatovali, že jooo... to se zase divím, že se diví ona... no, evidentně si povídat nechtěla. Její chyba, no ne? Odvahu má, to se jí musí nechat. Mně se včera zdál sen, jak jsem otěhotněla a vzbudila jsem se celá opocená a upřímně jsem byla ráda, že to byl jen sen. Nevím, jak bych zvládla třetí. Do toho se mi fakt nehce. Natož čtvrtý. A pak jsem byla v cukrošce a přišla tam maminka s cca čtyřletým děckem, dalším sotva ročním a byla těhu... tak tu jsem taky tiše obdivovala.
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Jojo, ty známe taky. To je teda fakt kaskadérka. Ale tak snad se jim na podruhý přirozenou cestou trojčata nezadaří. A teda nejsem si jistá, jestli nebydllí v těch baráčkách za AAA kočárkama. Já je potkávala i v Čimičáku, takže ona je dost taková akční, co se procházek týče.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru