Holky, jak je to s neštovicema? Může to nějak ohrozit miminko, kdyby mi je malá někde chytla? Díky za reakce
A pokud jsi je neměla, tak největší hrozba pro mimi je až na konci těhu, těsně před porodem (5dní před porodem a 2dny po porodu). Na začátku je to taky nebezpečný, to je pravda a hrozba pro mimi je cca 2%, že bude mít nějaký následky. Jinak pokud to v kartě nenajdeš, tak si zajdi na gyndu, ať Ti odebere společně s HCG i protilátky na neštovice. Případně ať ti vypíše žádost o provedení testů, který Ti udělají na infekčním oddělení.
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Peťule84 píše:
x.dady píše:
Holky, jak je to s neštovicema? Může to nějak ohrozit miminko, kdyby mi je malá někde chytla? Díky za reakce
A pokud jsi je neměla, tak největší hrozba pro mimi je až na konci těhu, těsně před porodem (5dní před porodem a 2dny po porodu). Na začátku je to taky nebezpečný, to je pravda a hrozba pro mimi je cca 2%, že bude mít nějaký následky. Jinak pokud to v kartě nenajdeš, tak si zajdi na gyndu, ať Ti odebere společně s HCG i protilátky na neštovice. Případně ať ti vypíše žádost o provedení testů, který Ti udělají na infekčním oddělení.
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
děkuju moc Hledím do té karty a po té mé dr. něco přečíst ...ale narazila jsem na Variollu (asi...ikdyž ta se píše s jedním "l" - je u toho psáno tekutý pudr, to by souhlasilo), ale pět dnů na to jsem byla hopitalizována se spálou (Scarlatina) ...no nevím, budu doufat, že je mám za sebou, byli jsme čtyři sourozenci, tak by bylo divné, kdyby to jeden z nás nedonesl
aha, takže to je varicella (plané neštovice), variola jsou pravé neštovice...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru