Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
ivana-kopecka píše:
Marcelko me takle dr vypsal papiry do nemocnice na vycisteni a ja rekla ze nepujdu presla sem k jiny dr a mam s toho doma 9 letou simcu jeste to nemusi byt videt
Ježíííš fakt?Bože to snad není možný
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
MarcelaK píše:
Pechy píše:
MarcelaK píše:
Pechy píše:
Marcel a kolik jsi? já mylsím,ž e je to jen moc brzy. Já byla s Honýsem v 5tt a nebylo tam vůbec nic, ani tečka nic prostě a za týden už byla tečka a podívej co mám doma
Šári je možné že jsem opravdu brzo, nevím v kolikétám jsem, přeci jenom 16.3. mi skončila posl. menses..
Tak to je podle mě prostě moc brzy a příští týden už tam něco bude
DOUFÁM, ale přijde mi divné že takhe brzy (14 po skončení menses) se mi ukázaly // .. bože já jsem nervní
Třeba jsi měla ovulko krátce před MS
habiniki píše:
Marcelko, nezoufej, mě druhé těhu taky prokázala až krev, testy 100% pozitivní, dálnice jak Praha-Brno a uz nic a i pohmatem říkal, že to nevypadá na těhu, že děloha není tak měkká či co. No a na uz jsem měla pidi tečku až v 7.tt, dva týdny nato co to objasnila krev. A mimoděložní by na testu nemělo být znát, prtoože HCG myslím produkuje právě děloha a tak když tam není vajíčko uchycené a je mimo, nemá co produkovat. Ale nechci kecat, jen mam takovýho tucha, že nám to říkali i ve škole
Prokazatelná hodnota je pak 20 až 100 mIU/ml, záleží však na jednotlivých testech. Takto ale nelze zjistit, zda se je jedná o děložní nebo mimoděložní těhotenství, nelze z něho ani odhadnout, jestli probíhá těhoteství v pořádku či se plod přestal vyvíjet.
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Petruse333 píše:
MarcelaK píše:
Peťule84 píše:
Marcelko, třeba je moc brzy na to, aby něco viděl. Určitě bude všechno v pořádku. Držím palečky
Peti a myslíš že by neviděl oravdu VŮBEC nic i kdyby to bylo fakt brzy?
Marcelko neviděl....mě dr.říkal,že až někdy zjistím,že jsem těhu,tak že nemám chodit hnedka,ale po zjiětění až tak za 3.týdny,ale kdo to má vydržet,že U posledního těhu(nevydařeného)jsem hnedka volala dr. a říkala,že tam asi ještě nebude nic vidět,ale byla překvapená bo už teda bylo a to jsem byla kolem 5tt tuším,ale nevěš hlavu,bude to v pořádku
Peti, já bych nešla ještě kdybych nešpinila už 14 dní... chtěla jsem jít až tak za 14 dní... no uvidíme už jen půl hodiny a uvidím
MarcelaK píše:
Petruse333 píše:
MarcelaK píše:
Peťule84 píše:
Marcelko, třeba je moc brzy na to, aby něco viděl. Určitě bude všechno v pořádku. Držím palečky
Peti a myslíš že by neviděl oravdu VŮBEC nic i kdyby to bylo fakt brzy?
Marcelko neviděl....mě dr.říkal,že až někdy zjistím,že jsem těhu,tak že nemám chodit hnedka,ale po zjiětění až tak za 3.týdny,ale kdo to má vydržet,že U posledního těhu(nevydařeného)jsem hnedka volala dr. a říkala,že tam asi ještě nebude nic vidět,ale byla překvapená bo už teda bylo a to jsem byla kolem 5tt tuším,ale nevěš hlavu,bude to v pořádku
Peti, já bych nešla ještě kdybych nešpinila už 14 dní... chtěla jsem jít až tak za 14 dní... no uvidíme už jen půl hodiny a uvidím
Aha ....myslím na Tebe a držím pěstičky moc
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Jeste fakt nemusí být nic vidět. Já si teď dělala test jenom ze srandy a byl pozitivní, tak jsem hned šla k doktorovi a on nic neviděl. Krev později 100-procentně potvrdila těhotenství, ale na potvrzení, že není mimoděložní jsme museli ještě týden počkat. Z krve to mimoděložní taky nepoznáš. Ale neměj strach, to budeš jenom ještě málo těhotná!
Ještě něco Marcelko jsem Ti chtěla napsat.......kdyby nic neviděl a dr.tě posílal na nějaké vyčištění,odmítni a vyčkej.....možná je ještě opravdu hodně brzy a miminko se ukáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru