Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky, tak jsem tam volala, a on mi řekl, že je ta hladina HCG hodně nízká teda, prej hraniční, ale proč mám jako tu druhou čárku tak dobře viditelnou????? Mám přijít ve čtvrtek na další krev ... bože to jsou nervy!!
Petruse333 píše:
Ještě něco Marcelko jsem Ti chtěla napsat.......kdyby nic neviděl a dr.tě posílal na nějaké vyčištění,odmítni a vyčkej.....možná je ještě opravdu hodně brzy a miminko se ukáže
Peti, určitě bych ještě počkala...bolesti nemám, tak snad to bude v pohodě...děkuju
holky, tak jsem tam volala, a on mi řekl, že je ta hladina HCG hodně nízká teda, prej hraniční, ale proč mám jako tu druhou čárku tak dobře viditelnou????? Mám přijít ve čtvrtek na další krev ... bože to jsou nervy!!
Tak třeba ve čtvrtek už to bude lepší a hladina vyšší! Podle mě jsi na začátku, vždyť jsi snad teprve ve 4tt, ne?
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
Tak třeba ve čtvrtek už to bude lepší a hladina vyšší! Podle mě jsi na začátku, vždyť jsi snad teprve ve 4tt, ne?
to jo, já tam chtěla jít až za 14 dní, ale kvůi špinění jsem tam šla už teď...jsem se měla vyprdnout...akorát sem z toho víc nervní
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
MarcelaK píše:
Marcel, já myslím, že to bude opravdu tím, že je moc brzo.... budu ti držet palce, ať je ve čtvrtek vše v pořádku
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru