V utery jsem byla u doktorky a tehotenstvi mi potvrdila. zatim cerna bublina s bilou teckou. pry je to mensi, tak mam prijit za tyden znovu. no ale - dneska jsem poprve to je masakra zase, jen doufam, ze to nebude jako u Nojika, kde jsem pro 6 mesicu a druha vec, jak je to mozny, ze ackoliv vaha mi neukazuje zadny rozdil, tak nedopnu kalhoty? co je toto? normalne ted nosim ty, co jsem mela loni - a to jsem mela 10 kilo navic...je to normalni?
tak gratuluji s tím mě to mrzí, já jsem sice zatím jen jednou, ale pořád mi je nějak zle a to jsem u Matýska neznala ( to mi bylo zle jen pár dní) a s tou váhou ... já jsem zatím taky ještě nepříbrala sestra mi říkala že jsem spíš něco shodila a kalhoty, které jsem měla volnější a myslela jsem si že je vynosím celou zimu tak už teď taktak dopnu, takže sháním nové volnější
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
bonparka píše:
V utery jsem byla u doktorky a tehotenstvi mi potvrdila. zatim cerna bublina s bilou teckou. pry je to mensi, tak mam prijit za tyden znovu. no ale - dneska jsem poprve to je masakra zase, jen doufam, ze to nebude jako u Nojika, kde jsem pro 6 mesicu a druha vec, jak je to mozny, ze ackoliv vaha mi neukazuje zadny rozdil, tak nedopnu kalhoty? co je toto? normalne ted nosim ty, co jsem mela loni - a to jsem mela 10 kilo navic...je to normalni?
JEŠTĚ JEDNOU MOC GRATULUJI Jinak s tím zvracením........snad se to časem upraví a bude dobře Já už nabrala 3kg ,ale kalhoty mám pořád ty samé ,ale už je budu muset vyměnit za větší
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Jituuu....do lednice cocacolu a hned z rána na lačnej žaludek a pak pokaždý, když ti bude zle...:-) to tě postaví na nohy, mě to zabíralo u obou a já měla teda šílený kocoviny... a s těma kalhotama..to je sranda....já to tak měla taky...hned jsem nic přes pupek nedopla, ale váha mi stála...teda ze začátku..... drž se....
Gratulujíííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!Že nedopneš kalhoty vůbec neřeš!!!!Já mám ve 20tt 2kg nahoře a vypadámspíš na ...10 Ono se to břicho nafoukne nebo co ....Ale co,hlavně že se zadařilo a že je vše v pořádku!!!!Přeji ti krásné těhulkování
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru