:smutek: to je mi líto ... naše dr. taky nemá utz. ale ona se tam střída s doktorem a ten si vždycky utz. přiveze, takže nemusím nikde jinde, jen tedy musím přijít zase jiný den, takže na dvakrát a na velký utz. jsem s Matýskem musela dokonce do nemocnice, protože ani doktor na to neměl správný utzl. ale teď prý má nějaký nový a lepší, takže nemusím do nemocnice, ale stčí k němu vím že to zamrzí že člověk musí pořád někam lítat, ale hlavní je aby bylo miminko v pořádku
na velkej musím až do Brna cca hodina autem... to je jasný, že hlavní je, aby bylo mimčo v pořádku...jen jsem zvyklá na soukromníka, který se stará o to, aby ti tam bylo příjemně..
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Alča píše:
No teda to je mazec .A to nejde chodit někam jinám ????Já bych asi šla i kdybych měla dojíždět v dnešní době by tohle měla mít je to běžné zařízení Jinak samo je to na tobě
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Vodoměrka píše:
Borůvka píše:
Boža píše:
Borůvka píše:
Boža píše:
Boža píše:
To je na prdítko. Já jezdila rovnou na ambulanci do porodnice a naprostá spokojenost. K dochtórovi tady bych taky nevlezla
i když do té porodnice to mám 25 km. Ale zas je tam všechno po kupě. Laboratoře, ultrazvuky, doktoři všeho možnýho druhu, monitory....
nojo, ale já nemám auto a autobusem by se mi nechtělo.. a taky kdo by hlídal Monču...
když jsem čekala Máru, jezdila Natálka se mnou. Kdy sem čekala Ondru, jezdil Mareček se mnou a Naty byla ve školce. Sestřičky vždycky ochotně pohlídali, když jsem byla na vyšetření
jo? To mě by přišlo divný...ale co můžeš dělat, když nemáš hlídání, že.. No já jsem jezdila první do Prahy, ale ke konci jsem přešla sem, jelikož mi to cestování nedělalo dobře..no a zvládnu to asi i teď, i když teď jsem naštvaná..
Jé, mě třeba jízda autobusem, tramvají nebo vlakem taky nedělala dobře, to bylo děsný, ale jak jsem seděla v autě za volantem, tak mi to kupodivu nevadilo... a když mě vezl manžel, tak mi v autě taky nebývalo nejlíp, hlavně když se to natřásalo... ale za volantem bez problémů... dodnes to nechápu...
Taky se mi špatně vysvětluje, že když řídí partner, tak nadávám na každý kanál, o který jen zavadí, ale jakmile jsem za volantem já, tak je to v absolutní pohodě jakékoliv drcání. Nějak nemám pro tenhle jev vysvětlení .
Borůvka píše:
Boža píše:
Borůvka píše:
Boža píše:
Boža píše:
To je na prdítko. Já jezdila rovnou na ambulanci do porodnice a naprostá spokojenost. K dochtórovi tady bych taky nevlezla
i když do té porodnice to mám 25 km. Ale zas je tam všechno po kupě. Laboratoře, ultrazvuky, doktoři všeho možnýho druhu, monitory....
nojo, ale já nemám auto a autobusem by se mi nechtělo.. a taky kdo by hlídal Monču...
když jsem čekala Máru, jezdila Natálka se mnou. Kdy sem čekala Ondru, jezdil Mareček se mnou a Naty byla ve školce. Sestřičky vždycky ochotně pohlídali, když jsem byla na vyšetření
jo? To mě by přišlo divný...ale co můžeš dělat, když nemáš hlídání, že.. No já jsem jezdila první do Prahy, ale ke konci jsem přešla sem, jelikož mi to cestování nedělalo dobře..no a zvládnu to asi i teď, i když teď jsem naštvaná..
vůbec to nebylo divný. Chodilo tam takhle víc maminek. Samotné vyšetření trvá chvilku a než se mrňous rozkouká, je mamka zpátky. nebo stálo dítko v ordinaci a komentovalo skříně a ptalo se, jestli jsou ve skříních bubáci... a zpovídalo doktora.... no prima to bylo. A když jsem náhodou přišla bez nich, ptali se mne, kde je mám
Jé, mě třeba jízda autobusem, tramvají nebo vlakem taky nedělala dobře, to bylo děsný, ale jak jsem seděla v autě za volantem, tak mi to kupodivu nevadilo... a když mě vezl manžel, tak mi v autě taky nebývalo nejlíp, hlavně když se to natřásalo... ale za volantem bez problémů... dodnes to nechápu...
Taky se mi špatně vysvětluje, že když řídí partner, tak nadávám na každý kanál, o který jen zavadí, ale jakmile jsem za volantem já, tak je to v absolutní pohodě jakékoliv drcání. Nějak nemám pro tenhle jev vysvětlení .
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Boža píše:
Borůvka píše:
Boža píše:
Borůvka píše:
Boža píše:
Boža píše:
vůbec to nebylo divný. Chodilo tam takhle víc maminek. Samotné vyšetření trvá chvilku a než se mrňous rozkouká, je mamka zpátky. nebo stálo dítko v ordinaci a komentovalo skříně a ptalo se, jestli jsou ve skříních bubáci... a zpovídalo doktora.... no prima to bylo. A když jsem náhodou přišla bez nich, ptali se mne, kde je mám
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Borůvka píše:
Ahojky, holky, já se tady zblázním, co se týkám gyndy...nejenže to u mé dr vypadá, jak v roce 1980, nemá tam nic, když jsem měla výtok, trápila jsem se 3 měsíce a pak jsem šla za svou bejvalou dr, aby mi pomohla a teď když jsem těhu, tak nejenže musím na ultrazvuk do jiného města ( je to sice jen 15-20minut) , ale ještě musím týden čekat, jelikož to bude pravděpodobně jediný ultrazvuk široko daleko...achjo... To jen tak, ani nemusíte psát, jen mě to deptá, jsem zvyklá, že moje dr měla i ultrazvuk, i mikroskop prostě v ordinaci... Jinak, ale podle MS jsem v 11tt...
Přesně takhle jsem to měla u Mišky.....ny UZ a pásy jsem musela jezdit 15km a taky mě to deptalo!Změnila bych gyndaře být Tebou,teda pokuď máš tu možnost
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru