Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Koláčkovi píše:
Monulka.h píše:
Koláčkovi píše:
Monulka.h píše:
Ahojky. Tak jsem byla dnes na utz. Srdíčko tam bilo a mimi je tam tudíž taky. Jsem 7+2 dle utz a dle ms 7+5 takže poho. Akorát mi naměřila vysoký tlak. No po kavě a pěší tuře k dr v tom sněhu.20.12 jdu na krev a v lednu na prvotrimest. screening. Poadna bude častěji vzhledem k věku. Tak já jen doufám že bude vše ok.
Velká gratulace!
Mohu se zeptat, zda to není nevhodné, na věk? Já jsem dost staršího vydání a o nějakých častějších kontrolách nepadlo u doktorky jediné slovo . Poslední jsem měla téměř před měsícem...
V poho. Je mi 36 pryč. A Tobě teda jestli se můžu zeptat? A jinak díky
Je mi stejně jako Tobě . Akorát, že čekáme první...a jediné, co mi zatím bylo naznačeno, jako bonus k mému věku, že mám jít na plodovku, že jsem stará a riziková... No, ne že bych se tak cítila, ale úplně jasný názor nemám...jedni říkaji to, druzí ono. Je mi jasné, že je to jen mé rozhodnutí, ale musím říct, že dost těžké. No, ale ještě je měsíc čas, tak nějak to do té doby vymyslíme.
Oni od 35.let posílají automaticky,ale pokuď nechceš na plodovku jít,nemusíš
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru