prostě mi je jakoby šoufl, jsem děsně ospalá , nemám chut k jídlu cítím se nafouklá ale nejhorší je ta unava ja dneska skoro celé odpo ležím a Kuba si naštěstí docela hrál. Tu unavu a ospalost jsem u Kuby fakt nezažila. já se prostě nemůžu dokopat z postele. A v poledne spím s Kubou. Dnes spal pul hodky a ja ležela asi 2 hodky a Kuba vedle mně seděl v posteli a ohlížel si knížku.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Vydrž, to přejde. Já to měla tak cca do 20tt - v obou těhotenstvích. Já vím, že je to nepříjemný, včetně toho "žaludku na vodě", ale prcek za to stojí. Držím palce, ať tě to trápí co nejmíň a ať ti tohle období uteče co nejrychleji.
vydrž u mě je to podobné, je mi pořád zle ještě že aspoň nebliju a odpoledne si vezme tatínek Matýska ven a já mám aspoň chvilku klid tak ať to brzy přejde
Předmět příspěvku: Re: Jsem absolutně nepoužitelná.
Napsal: stř 01. pro 2010 22:41:35
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Monulka.h píše:
prostě mi je jakoby šoufl, jsem děsně ospalá , nemám chut k jídlu cítím se nafouklá ale nejhorší je ta unava ja dneska skoro celé odpo ležím a Kuba si naštěstí docela hrál. Tu unavu a ospalost jsem u Kuby fakt nezažila. já se prostě nemůžu dokopat z postele. A v poledne spím s Kubou. Dnes spal pul hodky a ja ležela asi 2 hodky a Kuba vedle mně seděl v posteli a ohlížel si knížku.
Jestli Tě uklidním, tak jsem taky byla totálně hotová až do teď, ale už to začíná být lepší. Nejhorší byla odpoledne v práci, kdy jsem od dvou do pěti nepřetržitě zívala, nikdo netušil (a stále netuší) proč to, vypadala jsem, jako kdybych každou noc těžce pařila. Ale teď se to pomalu zlepšuje, tak snad bude líp. Chodit spát se slepicemi a prozívat celý den není teda žádný hit. Naštěstí se mi vyhnulo .
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru