Zdravim vsechny maminky,miminka,tehulky i velke deti..Snad si me jeste trosku pamatujete.Posledni dobou neprispivam,jen tak nakouknu a ono vlastne skoro neni ani na co pispivat a vlastne ani toho casu moc neni. Takze dnes to napravim Nase mala Barborka uz je velka slecna,v srpnu oslavime 3 roky.Je to holka sikovna.Mely jsme trosku problem s mluvenim,ale uz povida a povida.Byly jsme na zapise ve skolce a hned na uvod nam pani ucitelka rekla nejhlavnejsi podminku prijeti.Prednost maji deti predskolniho veku coz my samozrejme nejsme.Rozhodnuti jeste neprislo,ale moc s tim nepocitam.Ale Barborce se moc ve skolce libilo.Hned sla za detma,objevila kuchynku a sla varit.Kdyz jsem ji rekla,ze jdeme domu tak mi rekla,ze nejde at jdu sama..Kazdopadne kdyz ji neprijmou tak mi to vadit nebude jelikoz jsem vcera byla u Dr.a bylo mi potvrzene tehotenstvi.Dnes jsem 7+2,delala mi UTZ.Vse v poradku,srdicko bilo jak o zavod.Kazdopadne to bylo tak trochu neplanovane,ale pomalu se stim zaciname zzivat.19.4. jdu na prvni poradnu tak jsem zvedava..
Omlouvam se za roman a snad jste docetli az do konce...
_________________ _________________ Kadernice,nyni na materske
ahojky, já se přiznám, že přezdívka je mi povědomá, ale jinak si moc nepamatuju :). Holky jsou skoro stejně staré (malá také v srpnu oslaví 3 ročky) a druhé miminko budeme mít také skoro stejně (věřím že bude všechno vpořádku). Opatruj se a užívej těhotenství
Ahoj, sice tě neznám (nebo si nepamatuju), ale nejdřív chci pogratulovat k těhotenství a držím palečky, aby bylo všechno v pořádku... a jinak jsme taky z Olomouce (teda budeme za pár dní, zatím jsme v Hlubočkách), naše Gabča bude mít v srpnu tři roky a taky jsem těhulka...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru