Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Jsem Zdenda Havlát a narodil jsem se 8.5.2008 3050g a 50 cm k 1.2. 2009 umím lízt, vstávat na nožičky v postýlce, paci paci, berany duc, jak se má, no a taky se umí pěkně rozčilovat
jsem Viktorka Spáčilová, narodila jsem se 4.5.2008 v Hradci Králové. Byl u toho i taťka, což jsme ráda, protože mě mohl hned pochovat. Mamka se zatím z toho všeho vzpamatovala a pak jsme byli pořáááád jen spolu až do teď!!! jinak za těch devět měsíců jsem toho stihla dost-sedím, lozím, stojím, chodím kolem nábytku ale sama se nepustím, paci paci, pápá, kroutit hlavou a na nene, a ze všeho nejvíc a nejlíp umím zlobit mamku!!!
Jsem Matyáš Paul, narodil jsem se 17.5.2008 v Praze u Apolináře s mírami 3850g a 52cm. K 2.3.2009 umím sedět, lézt, stát u nábytku. Taky umím mama, papa, tata, baba a ham, dělám paci paci, papa, jak jsem veliký a koutím hlavičku u nenene. Strašně rád se koupu ve vaně a ještě radši se ksichtím, umím se taky rozčilovat, to většinou když není po mým. Moc rád štípu a koušu maminku a pak se divím proč na mě tak divně kouká . S tatínka se můžu doslova podělat, mamce je to trochu líto ale myslím že to chápe. Jsem ten nejúžasnější klouček na světě a moc mě milujou, teda aspoň to mamka pořád dokola opakuje.
Přílohy:
9. měsíců 010.jpg [ 348.32 KiB | Zobrazeno 89 krát ]
_________________ _________________ laborantka a hlavně maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru