Hurááááá!!! Už můžu říct, že se umíme přetáčet ze zad na bříško!!!! Včera jsem malou měla na zádíčkách a jednou šup a byla na bříšku, tak jsem jí tak chvilku nechala a když už fakt začala hekat námahou, tak jsem jí otočila na záda aby si odpočimula a za minutku ŠUP! a byla opět na bříšku a takhle jede už pořád dokud neusne a nebo jí nevezmu na ruku
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
brejkyna píše:
Hurááááá!!! Už můžu říct, že se umíme přetáčet ze zad na bříško!!!! Včera jsem malou měla na zádíčkách a jednou šup a byla na bříšku, tak jsem jí tak chvilku nechala a když už fakt začala hekat námahou, tak jsem jí otočila na záda aby si odpočimula a za minutku ŠUP! a byla opět na bříšku a takhle jede už pořád dokud neusne a nebo jí nevezmu na ruku
téééééééééda, ta je šikovnááááááá posílám velikánskou pochvalu
téééééééééda, ta je šikovnááááááá posílám velikánskou pochvalu
Děkujeméééééé
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Pase koníky, otáčí see z břicha na zád(od 6 týdnů) a asi ve 3měs. se párkrát otočil ze zad na břicho,ale od té doby jen na bok, od 4měs má 2zuby a šíleně kouše do bradavky-jak je velikej(v 5měs. 9kg) tak už má velkou sílu, naučil se hodit hračku na zem a jestě než dopadne tak mrká očima a pak se směje co na to řeknu, obejme mě kolem krku a tulí se-to je ze všeho nejlepší Snaží se stavt na kolínka lézt,ale to ještě movc nejde.vejská aby na sebe upozornil a dál mě nic nenapadá, už musím jít Jenda si mě žádá
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru