Tak dnes proběhla poradna v 5 měsících. Julka měří 68cm a váží 7750g. Taková moje obryňka. Při očkování byla statečná. Nejdřív se na Dr. smála, pak zvážněla a nakonec jí vynadala, co jí to jako dělá (vypadalo to tak, že se zamračila, jako by chtěla plakat, výskla a pak s naštvaným výrazem v obličeji povídala), teda po kom je to dítě tak ukecaný teda netuším...
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Předmět příspěvku: Re: PORADNA ANEB JAK ROSTEME 5. MĚSÍC
Napsal: čtv 19. bře 2009 22:50:30
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
brejkyna píše:
Tak dnes proběhla poradna v 5 měsících. Julka měří 68cm a váží 7750g. Taková moje obryňka. Při očkování byla statečná. Nejdřív se na Dr. smála, pak zvážněla a nakonec jí vynadala, co jí to jako dělá (vypadalo to tak, že se zamračila, jako by chtěla plakat, výskla a pak s naštvaným výrazem v obličeji povídala), teda po kom je to dítě tak ukecaný teda netuším...
Ahoj, krásné míry. My jdeme až za 14 dní a dr to spojí rovnou se 6měsíční prohlídkou. Chtěli jsme Vojtu zvážit doma na obyč kuchyňské váze, ale už to nejde. Už je moc živý a nedá se tam udržet. Z Julky roste kurážná ženská.
Předmět příspěvku: Re: PORADNA ANEB JAK ROSTEME 5. MĚSÍC
Napsal: pát 20. bře 2009 12:15:08
Registrován: stř 18. úno 2009 13:07:48 Příspěvky: 284 Bydliště: Praha
brejkyna píše:
To taky netuším po kom to má ................. Doufám, že nebyla žádná reakce. O tom víkendu tu mou holčičku fakt yvážím jsem strašně zvědavá, jestli jsme Vás už dohnaly
To taky netuším po kom to má ................. Doufám, že nebyla žádná reakce. O tom víkendu tu mou holčičku fakt yvážím jsem strašně zvědavá, jestli jsme Vás už dohnaly
Ahooj holky! Noc byla napsrosto v pohodě, dokonce i s teda malejma kecama usnula, ale neřvala. Jenže ona má komentáře ke všemu , to by snad ani nebyla ona kdyby měla ke všemu poznámky.Já jsem taky zvědavá kolik Rózka bude mít, protože opravdu oproti jindy, jsme přibraly málo, ale já jsem ráda. Jula si toho dost nabrala do 4 měsíce
Ahoj, krásné míry. My jdeme až za 14 dní a dr to spojí rovnou se 6měsíční prohlídkou. Chtěli jsme Vojtu zvážit doma na obyč kuchyňské váze, ale už to nejde. Už je moc živý a nedá se tam udržet. Z Julky roste kurážná ženská.
Miru, děkujeme! Tak se s Vojtou zvaž na obyč váze a pak bez něj. Já to takhle s Julkou taky dělám, ale je vždycky oblečená, takže váží víc My máme digitální, takže nám váží na desetiny. No jo, to kurážná teda ona je
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru