Předmět příspěvku: Re: PORADNA a CO VŠECHNO UŽ UMÍME 6. měsíc
Napsal: stř 15. dub 2009 21:05:29
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
Majkýsková píše:
Šikulka! My jsme se předevčírem otočili 2x na bok a pak i na bříško. Jen ten bok byl asi omyl, páč zatím to nezopakoval. Ale když ho dám na bok, tak na břicho už to zvládne. Jen ta pravá ruka se mu tam furt plete a překáží. Zvládá to zatím jen na jednu stranu, ale i tak mi udělal hroznou radost. Jo a už suprově spí s ručičkama na volno. Stačily 3 dny a vstáváme zas 1 max 2x za noc.
Napsal: stř 15. dub 2009 21:12:23
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
miru píše:
Majkýsková píše:
Šikulka! My jsme se předevčírem otočili 2x na bok a pak i na bříško. Jen ten bok byl asi omyl, páč zatím to nezopakoval. Ale když ho dám na bok, tak na břicho už to zvládne. Jen ta pravá ruka se mu tam furt plete a překáží. Zvládá to zatím jen na jednu stranu, ale i tak mi udělal hroznou radost. Jo a už suprově spí s ručičkama na volno. Stačily 3 dny a vstáváme zas 1 max 2x za noc.
Napsal: stř 15. dub 2009 21:25:03
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
Majkýsková píše:
miru píše:
Majkýsková píše:
no super, za chvilku bude válet sudy
Uvidíme. Ten bok zatím nechce dát znova.
To přijde. Vojta nám taky vždycky něco jenom ukázal, pak dlouho nic a najednou to začal dělat pořád.
Napsal: stř 15. dub 2009 22:57:31
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
miru píše:
Majkýsková píše:
miru píše:
Majkýsková píše:
no super, za chvilku bude válet sudy
Uvidíme. Ten bok zatím nechce dát znova.
To přijde. Vojta nám taky vždycky něco jenom ukázal, pak dlouho nic a najednou to začal dělat pořád.
Tak budu doufat, že to bude u nás taky. To věčný ležení na zádech nás už neba.
Tak hlásím naší poradnu!!! Byly jsme ve čtvrtek, malá má 70cm a 8300g, ale byla hodně napapaná a ještě jsem jí dokojovala v čekárně, takže spíš počítám těch 8100g. Jinak dostala 3 hexu a opět to zvládla na jedničku. Ani jedna slzička, jen na doktorku zabručela. Začínáme se pomaloučku plazit, ale namá na to moc čas, protože se snaží lézt, ale to bříško je pořád tak těžký Vždycky má zedek až u stropu, tlamičku zaraženou v zemi a prdka jí pak padá na jednu stranu a pak na druhou A máme dva zoubky!!!
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru