Předmět příspěvku: Re: PORADNA ANEB JAK ROSTEME 5. MĚSÍC
Napsal: stř 25. bře 2009 20:17:56
Registrován: čtv 29. led 2009 9:12:49 Příspěvky: 4101 Bydliště: Brno
Ahojky, tak jsme dnes byly s Anetkou na 5měsíční poradně a na druhém Prevenaru. Už máme za sebou 2 hexavakcíny a 2 prevenary a vždy jsme to snášely na výbornou. Anetka krásně prospívá, jak říká paní doktorka, vypadá jak barokní andělíček. Však taky váží 8 900 g, měří 68 cm a OH má 44 cm. Už nepapáme jenom mlíčko, ale i příkrmy a to zeleninku (mrkev, brambor, špenát, květák, brokolice, cuketu) a ovoce (banán a jablíčko). Postupně zavádíme nové chutě, tak po cca 4 dnech. O víkendu už budeme papkat i masíčko. Zatím nám všechno moc chutná, i když se na první žličku tváříme znechuceně, tak po 3. už nám to jede. Akorát posledních pár dní Anetka zlobí a nechce otvírat pusinku, tak jak by měla. Slintáme pořád víc a všechno strkáme do pusinky. Přetáčet se moc nechceme, ale paní doktorka říkala, že to nebude dlouho trvat, že na bok jí to jde krásně. Mimochodem jsem zvědavá, kde nás bude vážit příště, protože ta moje buřťa už se jim málem nevešla na váhu. No určitě je toho mnohem víc, ale teď zrovna mě nic nenapadá....
Jéé, Zuzi, malá je kouzelná. No, co, však ona to vyběhá. Znám mnohem horší případy (kolegyně holčička má prý 15kg a to jí rok bude po půlce dubna! Prý pořádně ani sama nesedí, natož aby lezla či dokonce chodila, ale to je opravdu extrém...
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Předmět příspěvku: Re: PORADNA ANEB JAK ROSTEME 5. MĚSÍC
Napsal: pát 03. dub 2009 13:40:29
Registrován: čtv 29. led 2009 9:12:49 Příspěvky: 4101 Bydliště: Brno
brejkyna píše:
Jéé, Zuzi, malá je kouzelná. No, co, však ona to vyběhá. Znám mnohem horší případy (kolegyně holčička má prý 15kg a to jí rok bude po půlce dubna! Prý pořádně ani sama nesedí, natož aby lezla či dokonce chodila, ale to je opravdu extrém...
Sem se koukala, že si už otevřela 6. měsíc. Julinka je strašně šikovná, to Anetce se pořád nechce. Teprve včera se začala točit na bok No jo no, je líná. To má asi po mě
Sem se koukala, že si už otevřela 6. měsíc. Julinka je strašně šikovná, to Anetce se pořád nechce. Teprve včera se začala točit na bok No jo no, je líná. To má asi po mě
No jo, musela jsem, protože už máme začátek měsíce a některým říjňátkům už 6 měsíců je. Neboj Anetka se taky dočká. Má zkrátka těžší prdelku a nebo to tolik k životu nepotřebuje. Naše Jula je živá až moc, pořád něco vymejšlí, ale naštěstí si dokáže taky hoooodně dlouho hrát sama v ohrádce.
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Jen ať papká, pak to vyběhá :) Honý se mi po tom 3 měsíci zasekl, takže už to nebylo víc jak kilo za měsíc :)
To sice jo, ale zase nemusí mít v půl roce 10 kilo. To by se zase neunesla a byla líná [/quote] Štěpánoj bude půlrok 12týho a 10 kilo už má a určitě není línej, unese se až moc, točí se kolem dokola na břuch na záda, sám sedí a staví se na nožky, není chvíli v klidu i když spí :-) tak jen at se malá cpe a cpe a cpe, líná nebude :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru