Ahoj holky, vzhledem k tomu, že jsme drbny ukecaný (a to je dobře), tak bysme se v tom zase za chvilku ztratily, takže jsem si řekla, žebysme tedy na každý měsíc v poradně zařídily novou diskuzi, já tedy zatím jen zakládám a dál nic nepíšu, protože my jdeme do poradny až 12.3.
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Tak já napíšu, jak jsme na tom byli ještě jednou sem :)
5. měsíc - 7380g - neměřila, obvod hlavičky taky nevím, takže to je vše Hexu dostaneme v úterý.
výborně teta, Jula měla 7300 ve 4 měsících. Jsem zvědavá jak na tom budeme teď, ale myslím, že žádná sláva, neboť jsme marodily a příjde mi, že už se tolik nepřecpává. Místo půl hodiny u prsa už jí stačí jen 5 minut Tak snad to bude pod kilo za měsíc
5. měsíc - 7380g - neměřila, obvod hlavičky taky nevím, takže to je vše Hexu dostaneme v úterý.
výborně teta, Jula měla 7300 ve 4 měsících. Jsem zvědavá jak na tom budeme teď, ale myslím, že žádná sláva, neboť jsme marodily a příjde mi, že už se tolik nepřecpává. Místo půl hodiny u prsa už jí stačí jen 5 minut Tak snad to bude pod kilo za měsíc
Jen ať papká, pak to vyběhá :) Honý se mi po tom 3 měsíci zasekl, takže už to nebylo víc jak kilo za měsíc :)
Napsal: sob 07. bře 2009 12:39:19
Registrován: stř 18. úno 2009 13:07:48 Příspěvky: 284 Bydliště: Praha
brejkyna píše:
Pechy píše:
Pechy... krásně přibíráte, jsem zvědavá jak na tom bude ta moje cácorka za 14 dní, teď se nám krásne rozpapala v noci
Brejkynka ... popravďe bylo mi řečeno, že jak dlouho sajou je uplně jedno, prý maj teď o to vetší sílu. Rozka přes den cucá tak 3 min, lae v noci tak těch 6-8. A nedělej si pořád hlavu z toho jak přibýrá, je to nádherná a šikovná holčička a neboj ona to vyběhá a nebo vyplave. Jo když jsme u toho 16.3. mám volat do toho Juklíka tak co chceš chodit? A jakej den a hodinu preferuješ? Kdyby bylo na výběr
Pechy... krásně přibíráte, jsem zvědavá jak na tom bude ta moje cácorka za 14 dní, teď se nám krásne rozpapala v noci
Brejkynka ... popravďe bylo mi řečeno, že jak dlouho sajou je uplně jedno, prý maj teď o to vetší sílu. Rozka přes den cucá tak 3 min, lae v noci tak těch 6-8. A nedělej si pořád hlavu z toho jak přibýrá, je to nádherná a šikovná holčička a neboj ona to vyběhá a nebo vyplave. Jo když jsme u toho 16.3. mám volat do toho Juklíka tak co chceš chodit? A jakej den a hodinu preferuješ? Kdyby bylo na výběr
Děkujeme. No jo vidíš, on je sportovec, tak jestli on se mi nezpomalil těma vaničkama
Brejkynka ... popravďe bylo mi řečeno, že jak dlouho sajou je uplně jedno, prý maj teď o to vetší sílu. Rozka přes den cucá tak 3 min, lae v noci tak těch 6-8. A nedělej si pořád hlavu z toho jak přibýrá, je to nádherná a šikovná holčička a neboj ona to vyběhá a nebo vyplave. Jo když jsme u toho 16.3. mám volat do toho Juklíka tak co chceš chodit? A jakej den a hodinu preferuješ? Kdyby bylo na výběr [/quote]
Jasně, já s tím počítám, už mám na MMB vybraný plavky a po výplatě je kupuju (pokud mi paní počká). Právě jsem si i říkala, že se tě musím zeptat jak to s tím je. Jinak nám je asi jedno kdy. Jen kdyby to měla být neděle, tak až někdy odpoledne, protože jak se oteplí, tak asi začneme jezdit po chalupách a tak a to bysme pak 13 týdnů nemohli nikam jet na víkend...A vzhledem k tomu, že naše cácory spějí každá jinak, tak to necháme na vás a my se podřídíme
Předmět příspěvku: Re: PORADNA ANEB JAK ROSTEME 5. MĚSÍC
Napsal: stř 18. bře 2009 12:20:06
Registrován: stř 18. úno 2009 13:07:48 Příspěvky: 284 Bydliště: Praha
Ahoj, tak právě jsem přišla z poradny. No a máme za sebou 3 HEXU, ale neynáme ani míru ani váhu, Dr. to dnes nějak vynechala no co? Už je pěkně těžká asi jí o vikendu zvážím na váze u rodičů v krámě a pak plenku a oblecění zvážím doma a odečtu Jinak jdem na sono hlavičky a na neurologii špatně pokládá ručičku, ale prý je to jen sichr, ale co Vám budu vyprávět kéž by to bylo už za mnou No aspoň, že dnes svítí sluníčko to mi tu náladu zvedá Tak se mějte krásně pa
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru