Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Holky, tak mám další neteřinku - říkám to, i když to není biologická rodina, ale kámošku do ní prostě počítám, i její děti! Ani bych to nepsala, nebýt těch mír... Markétka má 51cm a vážila 4259g a šla přirozené, jen si zvětšila dírku na 3 stehy.... přeju jim hódně zdravíčka a síly...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
coopis píše:
gratulaceeee a věř že se rodí i větší děti a to ta dírka je zvětšená více
díky za ní... no já normálně nikoho neznám, tady nebo na MT měla snad jen Kettynka přes 4kila, myslím 4,2...Monča tedy taky nebyla malá, ale tohle musí být už macíček...
gratulaceeee a věř že se rodí i větší děti a to ta dírka je zvětšená více
díky za ní... no já normálně nikoho neznám, tady nebo na MT měla snad jen Kettynka přes 4kila, myslím 4,2...Monča tedy taky nebyla malá, ale tohle musí být už macíček...
maty měl 4,01 a viky byla o půl kila menší a žádný rozdíl jsem v tom nepoznala ono taky záleží na tom jaké to tam dole každá má zařízené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru