Registrován: ned 01. úno 2009 21:13:16 Příspěvky: 4 Bydliště: Praha
Haloooo haloooooooooooooo je tu někdo....musim říct že jak nás bylo v porodnici přeplněno tak na netu nikoho z listopadu nikde moc nevídám... My se narodili 2.11. a zítra jdeme na 5.měsíční kontrolu a ještě na hexu + prevenar
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
dostka píše:
Haloooo haloooooooooooooo je tu někdo....musim říct že jak nás bylo v porodnici přeplněno tak na netu nikoho z listopadu nikde moc nevídám... My se narodili 2.11. a zítra jdeme na 5.měsíční kontrolu a ještě na hexu + prevenar
Ahojky já bych byla listopadka kdybych rodila o 2 dny dříve Máme mimísky přesně o měsíc od sebe (jsme 2.12 ) Na hexe a prevenaru jsme byli minulý týden...auauau...málem jsem to ořvala s dominičkem jak mi ho bylo líto bobánka Tak přeju málo slziček při očkování
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
Bestyjka píše:
Já měla termín 1.11..ale nakonec jsme 19.10. ,tak držim palečky na očkování
Nazdar tetkááá Já dneska mocky nepíšu a jen čtu a čtu a čtu jak je teď venku pořád krááásně tak se sem pořádně nedostanu a nerada bych aby mi něco uteklo Pusku dětičkám za chvilku jdu na kutě
handulka_domísek píše:
Bestyjka píše:
Já měla termín 1.11..ale nakonec jsme 19.10. ,tak držim palečky na očkování
Nazdar tetkááá Já dneska mocky nepíšu a jen čtu a čtu a čtu jak je teď venku pořád krááásně tak se sem pořádně nedostanu a nerada bych aby mi něco uteklo Pusku dětičkám za chvilku jdu na kutě
no dneska je tu počtěníčko ,taky moc zdravíme,já měla Fílu u mamky a s malou jsem byla celé odpoledne ven,je to supr to sluníčko,zdravíme Domíska
Registrován: pát 30. led 2009 10:49:22 Příspěvky: 17848 Bydliště: Lysá nad Labem
Ahooj..Martinka sa narodila 8.11..takze uz budeme mat pul roku...vsetky 3 hexy mame za sebou..sice s teplotami, ale v pohode...tak hlavne, ze to mate uz za sebou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru