Předmět příspěvku: Re: hubnutí pomocí přírodních produktů
Napsal: pon 15. čer 2009 20:11:20
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
No já nevím, jestli tomu věřit . Má někdo z vás s tím opravdu zkušenost na vlastní kůži a hlavně dobré výsledky Takové ty fotky na netu před a po .....to si můžu udělat i doma na PC
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
No já nevím, jestli tomu věřit . Má někdo z vás s tím opravdu zkušenost na vlastní kůži a hlavně dobré výsledky Takové ty fotky na netu před a po .....to si můžu udělat i doma na PC
Simpi prý ano a dobré, takže už mám objednáno
Napsal: pon 02. led 2012 21:33:40
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
Jde o Herbalife-Shapeworks?
nevím tu koncovku ale je to herbalife. Máš nějakou zkušenost? já jsem si dnes koupila výrobek, tak jsem na to zvědavá, kamarádce to pomáhá
Kolik stojí?
nooooooo asi takle, když jsem slyšela cenu, tak mě to dost odradilo, ale pak nad tím začneš uvažovat, a hlavně ta zvědavost mám ten čaj(ve formě prášku) na 2 měsíce, 860.-
Že bych to zkusila? :!k:
já jsem teda do toho šla, na diety nejsem, málem mě to zabilo a tohle piješ čaj a nemusím se dále jinak snažit ted už jen čekám na výsledek
Ivčo, jak jsi teknrát vůbec dopadla? Já na to úplně zapomněla Jsem teď něco hledala a narazila na tuhle diskuzi :-)))))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru