Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
jerabina píše:
NEJDE!!! Mám 88 kg a už měsíc se snažím jíst 5x denně, nesmažím, nejím pozdě večer, nejím sladký, nejím chipsy, jím hooodně zeleniny.... Skoro každý večer cvičím aspoň na břicho, to mám nejhorší po Moničce a NIC!!! Mám stále 88kg. Je fakt, že ten převis přes jizvu po císaři se malinko zmenšil. Ale za měsíc???? To je dost málo... Něco dělám špatně
A měříš se?Nebo vážíš?Někomu to trvá dýl než se to rozjede,ale když vidíš menší bříško,tak je to super né?
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
NEJDE!!! Mám 88 kg a už měsíc se snažím jíst 5x denně, nesmažím, nejím pozdě večer, nejím sladký, nejím chipsy, jím hooodně zeleniny.... Skoro každý večer cvičím aspoň na břicho, to mám nejhorší po Moničce a NIC!!! Mám stále 88kg. Je fakt, že ten převis přes jizvu po císaři se malinko zmenšil. Ale za měsíc???? To je dost málo... Něco dělám špatně
A měříš se?Nebo vážíš?Někomu to trvá dýl než se to rozjede,ale když vidíš menší bříško,tak je to super né?
jen vážím.... a "menší" není, jen ta kůže přes jizvu se malinko stáhla tím cvičením... Ale čekala jsem, že když jsem jako buřt, že mi to půjde rychleji. už od Vánoc se ovládám a prd :-(((( Je mi to líto :-(((((
_________________ _________________ Květinářka a maminka
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
jerabina píše:
koniprd píše:
jerabina píše:
jen vážím.... a "menší" není, jen ta kůže přes jizvu se malinko stáhla tím cvičením... Ale čekala jsem, že když jsem jako buřt, že mi to půjde rychleji. už od Vánoc se ovládám a prd :-(((( Je mi to líto :-(((((
To věřím,ale ono se to pohne,jen to nevzdávej
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
To věřím,ale ono se to pohne,jen to nevzdávej
nevzdávám, právě jsem posvačila 150 ml kefíru - za pár minut pojede ven :-)))))))))))
_________________ _________________ Květinářka a maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru