Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Helousku ja nevim ja slapu na orbitreku, ale ted uz vic jak tyden ne, protoze nejsem jeste zdrava...ale hlavne jde i o tu stravu, ja jsem hodne omezila sladke, nejim smazene a mastne moc, spis dusene, a hooodne zeleniny, ovoce, a zdraveji celkove... ahlavne jim 5-6x denne a kdyz k tomu pridas trosku pohybu, prochazky, nejake to posilko, tak to pujde uvidis hlavne nespechej, ja mam od zacatku ledna dole jen 3 kg, ale centaky jdou krasne, nejvic mam pryc na brise na tom speku pod pupikem:-) tak to udelalo az 12 cm
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Až mi Natí vrátí metr,tak se přeměřím,jinak já jen jezdím na orbitreku,2dni po sobě 45min,to najedu tak 14-15km a pak mám den volno a pak zas 2 dni šlapu,teď chodíme bobovat,to je taky záhul na 3h,o procházkách do krámu nemluvím jo a ještě chodíme každý čtvrtek do Sokola,to jsem taky splavená ,jinak pohyb nemám
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
koniprd píše:
Až mi Natí vrátí metr,tak se přeměřím,jinak já jen jezdím na orbitreku,2dni po sobě 45min,to najedu tak 14-15km a pak mám den volno a pak zas 2 dni šlapu,teď chodíme bobovat,to je taky záhul na 3h,o procházkách do krámu nemluvím jo a ještě chodíme každý čtvrtek do Sokola,to jsem taky splavená ,jinak pohyb nemám
Tak jsem našla metr u Náti v hračkách a mám dole 4cm v pase a 2 přes boky,nic moc
já tedy nevím kolik to bylo na centimetry, ale já jsem úžasně zhubla plaváním, chodila jsem obden nebo každý třetí den, jak mi to vyšlo a fakt super! Udělala jsem si svůj kilometr, pak do páry a na kafíčko ale to bylo jediný, co na mě zabíralo, co se týče hubnutí
lulisek píše:
já tedy nevím kolik to bylo na centimetry, ale já jsem úžasně zhubla plaváním, chodila jsem obden nebo každý třetí den, jak mi to vyšlo a fakt super! Udělala jsem si svůj kilometr, pak do páry a na kafíčko ale to bylo jediný, co na mě zabíralo, co se týče hubnutí
To je super,u nás je ale hnusnej bazén
všechny tam tajně udat, poslat hygienu a pak s vervou do toho
lulisek píše:
koniprd píše:
lulisek píše:
všechny tam tajně udat, poslat hygienu a pak s vervou do toho
to je nápad
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru