Pechule napíši ti své míry ještě jednou sem. Jinak mou výšku i váhu jsem ti psala už na mojetěhu: měřím 172cm původní váha byla něco málo přes 72kg a dnes vážím 73,4 !!! prsa mi už spadla na 99cm v pase mám 75,5cm(ten jediný my jde dolů větší rychlostí!!) přes boky 103cm (centimetrový pokrůček) a stehna mi vzorstla na 60cm (teď jsem začala na ně intenzivně cvičit, tak doufám, že je to prvnotní negativní záchvěv a že to už půjde dolů!!)
Díky Aní. Já vím, že jsi mi to tam dávala, ale já jsem asi nějak přehlídla či co :) No už to tam máš :)
No nevím, možná by pro mě bylo příjemnější tu váhu ani neuvádět!!! Potvora jedna!!!
Tak si dej fakt pauzu, možná potřebuješ jen nabrat novou energii :) A nebo tolik zase necvič, nabíráš podle mě hodně svaly a to tě demotivuje.
Tak tady jsou moje míry. Teda nic moc, ale měla jsem slušně našlápnuto, jenže pak přišla oslava máminých a bráchových narozenin a to co jsem zhubla bylo zpět a teď se navíc přidala nemoc, takže cvičení neprobíhalo, ale aspoň něco. Příští měsíc se musím polepšit!!!! Jenom teda mi ještě narost zadek Takže váha: 74,5kg BMI: 22.49 prsa: 102cm pas: 97cm boky: 102 (jsem musela asi blbě měřit předtím nebo co) stehna: 58cm
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Tak tady jsou moje míry. Teda nic moc, ale měla jsem slušně našlápnuto, jenže pak přišla oslava máminých a bráchových narozenin a to co jsem zhubla bylo zpět a teď se navíc přidala nemoc, takže cvičení neprobíhalo, ale aspoň něco. Příští měsíc se musím polepšit!!!! Jenom teda mi ještě narost zadek Takže váha: 74,5kg BMI: 22.49 prsa: 102cm pas: 97cm boky: 102 (jsem musela asi blbě měřit předtím nebo co) stehna: 58cm
Teď si nepamatuju, začínala jsi s námi, nebo později? Já jsetli to mám dát po 2 měsících, nebo po měsíci, mám v tom už krapítek bordel :)
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru