holky jste šikulky mě teď dva týdny nešlo dolů NIC.. jsem nešťastná, pořád se držím a snažím a výsledek není vidět. i jsem se začala hýbat, což jsem na začátku ani nedělala.. opouští mě optimismus
Hani ale to se stává,že se to na chvíli zarazí.. Na tobě je ale krásně vidět,jak jsi šla dolů hlavu vzhůru a neplaš, to zas půjde...
mě to jde všelijak, zase nedisciplinovaná, ale už je něco málo dole.mě by stačily do léta ještě 2 kg, 2 jsou už dole a pak to udržet.V pase jen 1 cm, ve čvrtek jdu na zumbu, tak jsem zvědavá, jestli v pátek vstanu, protože jsem organizovaně necvičila 5 let
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Šneček píše:
Hankitacz píše:
holky jste šikulky mě teď dva týdny nešlo dolů NIC.. jsem nešťastná, pořád se držím a snažím a výsledek není vidět. i jsem se začala hýbat, což jsem na začátku ani nedělala.. opouští mě optimismus
Hani ale to se stává,že se to na chvíli zarazí.. Na tobě je ale krásně vidět,jak jsi šla dolů hlavu vzhůru a neplaš, to zas půjde...
no jenže když se to zastaví tak co když bude to moje tělo stávkovat dlouho bo nedejbože by to šlo nahoru.. to bych se už fakt zabila
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
já se snažím taky, ale podvádím sama sebe, nejím teda sladký a to trpím děsně,ale dvě kila dole za týden, musím se zase nakopnout, na cvičení ted není čas, jsem s dětma furt sama... a hlavně, já jsem hovado líný....a v tom to je
tak videt to na me jde - ale vsimla si jen rodina - ze by to bylo tim ze jinde si bundu neodkladam?neee a mamacek si taky vsimla - jde to videt hlavne v ksichte a na rukach - o vikendu jsem hresila takze ted musim vic maknout
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
koniprd píše:
Já mám 6kilo dole,na cm teď nevím,musela bych se přeměřit ,jsem spokojená moc,když mám neodolatelnou chuť na něco sladkého,dám si to k snídani a mám klid
6 kg Ty vogo, tak to ti jde dolů hodně rychle. Já mám dole 2 kg ... ale tak je pravda, že jak jsem se učila tak jsem si moc jídlo nehlídala a dopřávala si něco na uklidnění .
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru