Pechy dobra jsi!!! ja mam zatim 2kila dole.Ale porad se mi to nejak houpe.. Nedokazu jist pravidelne.Jo chtela jsem se zeptat.Jak si zjistis ty tuky a tak????
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO MĚSÍCI
Napsal: stř 04. úno 2009 14:29:43
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
j.nemcova83 píše:
koniprd píše:
j.nemcova83 píše:
Já začínala 15.1.
Váha 93,9kg (103kg) ze začátku to šlo rychle, ale ted sem měla kilo dolů až po týdnu. pas 96cm (106cm) Zadek 119cm (126cm) Stehna 70cm (74cm)
nejdřív jsem hubla hodně, ale ted už zdravě pomalu. a to si i dopřávám lívance a omáčku, když jedu k mámě. Jím pravidelně a cvičím.A dvakrát týdně posilovna
Jseš dobrá,Jani
No jo ale 25kilo mi ještě zbývá
10 kilo,to je paráda,když vydržíš,zmizí i těch 25,do léta je ještě daleko
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Konecne jsem vas dohnala!!!! Nemyslim v hubnuti nebo vaze,ale ze sjte tady!!!! Takze ja zhubla 4 kila a citims e lip akorat obcas me to v noci teda bere a neudrzim se no,to je to zpropadeny kojeni Ale pokracujem dale!!!! p.S.:Vcera mi prodavacka kam chodim kazdy den rekla,ze jsem nejak zhubla,tak jsem se cela radosti natrasala
Pechy dobra jsi!!! ja mam zatim 2kila dole.Ale porad se mi to nejak houpe.. Nedokazu jist pravidelne.Jo chtela jsem se zeptat.Jak si zjistis ty tuky a tak????
Ahoj. Dobrý 2 kilečka Jinak tuky a svaly si měřím váhou, co mám doma, mám tu spešl na to a je to super pozorovat, jak to leze dolů a svaly nahoru
tak já nezačala s váma, ale taky se snad můžu trochu pochlubit!!! začala jsem v listopadu. nedržím žádnou dietku a ani necvičím. Měřím 180cm a v listopadu jsem vážila 94kg, přestala jsem večer jíst(nekdy ale neodolám!!!) a chodím s malou ven a mám teď 86kg, ale jednou jsme už měla i 85,7kg!!!
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO MĚSÍCI
Napsal: stř 04. úno 2009 20:17:21
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Tak já to teda nemám měsíc, ale to neva, příště už to bude po měsíci. Stále nic nedělám, krom lítání kolem Jindříška a jím co chci a kdy chci. Takže: výška: stále 172cm váha: 59kg (60kg) BMI: 19,94 (20,62) prsa: 90cm (90cm) joo! tohle by fakt mohlo zůstat pas: 75cm (79cm) boky: 92cm (94cm) stehna: 52cm (53cm) Ale Pechy, už se vážně těšim na ty brusle. Aktivní pohyb mi strašně chybí.
Ahoj holky, nadešel ten den D a je to měsíc od prvního dne našeho hubnutí a já jsem přišla s výsledkama, bohužel - bohudík, na tuhle stránku. Takže hubnoucí týme, jedeme tady Napíšu vždy nové měření (výsledky) a do závorky za to ty z minulého měsíce, tak se chlubte dámy:
Výška: 158cm (to bude asi pořád stejné ) Váha: 69,3 (72,9kg) BMI: 27,8 (29,2) % tuku v těle: 34,1 (36,5) % svalové hmoty: 33,5 (33,1) Prsa: 96cm (96cm) Pas: 83cm (85cm) Boky: 105,5cm (107cm) Stehna: 64cm (66cm)
Tak já myslím holky, že mi to jde, jen aby to tak pokračovalo. Teď se to krapíte seklo, včera jsem tomu svíčkovou a chlebíčka moc nepomohla, ale babička měla narozky a kamarádovy se narodil syn, takže to se dá odpustit, tak jedeme dááál!!!!!
Jo holky, asi bych psala tak nějak jen vaše výsledky, když si na to budeme nějak extra odpovídat, tak bychom se v tom taky nemusely vyznat, ale je to jen nápad
Ty jo Pechy, ty jedeš, mě manžel vyhodil před pár dny můj jediný metr (z Ikei) co jsem doma měla, takže než navštívím galantérku, tak mám po srandě. Jen tedy po tom minulém měřění jsem ještě kg přibrala (asi jak jsem přestala srandit a začala jíst, tak se mi vrátila má původní váha), ale teď mám o 2kg míň tedy 75kg a v pase jsem se měřila přesně před týdnem o dva cm míň než před měsícem. Ale kolik přesně to bylo to nevím.
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru