Předmět příspěvku: Re: hubnutí pomocí přírodních produktů
Napsal: pát 05. čer 2009 9:44:29
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
simpina píše:
Ivculka píše:
Tak pokud jde o Herbalife, tak pokud budete mít zájem holky, tak vám písnu stránku, kde vše seženete daleko levněji než od poradců
JJ,přesně tak,mají na tom slušné prachy Hoď adresu,krom aukra jestli máš Ať holky juknou
www.herbik.cz ale od posledně, co jsem si já objednávala tak trošku podražili, třeba koktejl dřív stál 750,- teď 800,- ale i tak to jde, což uznají určitě i holky, který mají zkušenosti. Moje mamka si třeba jen koktejl kupovala za cca 1300,- od poradkyně
Tak pokud jde o Herbalife, tak pokud budete mít zájem holky, tak vám písnu stránku, kde vše seženete daleko levněji než od poradců
JJ,přesně tak,mají na tom slušné prachy Hoď adresu,krom aukra jestli máš Ať holky juknou
http://www.herbik.cz ale od posledně, co jsem si já objednávala tak trošku podražili, třeba koktejl dřív stál 750,- teď 800,- ale i tak to jde, což uznají určitě i holky, který mají zkušenosti. Moje mamka si třeba jen koktejl kupovala za cca 1300,- od poradkyně
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Napsal: sob 06. čer 2009 0:00:12
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
Jde o Herbalife-Shapeworks?
nevím tu koncovku ale je to herbalife. Máš nějakou zkušenost? já jsem si dnes koupila výrobek, tak jsem na to zvědavá, kamarádce to pomáhá
Kolik stojí?
nooooooo asi takle, když jsem slyšela cenu, tak mě to dost odradilo, ale pak nad tím začneš uvažovat, a hlavně ta zvědavost mám ten čaj(ve formě prášku) na 2 měsíce, 860.-
Že bych to zkusila?
já jsem teda do toho šla, na diety nejsem, málem mě to zabilo a tohle piješ čaj a nemusím se dále jinak snažit ted už jen čekám na výsledek
Ty jsi ale hubená, né? Mohla bys mi to objednat? Nebo mi napiš, kde to mám objednat, v těch odkazech jsem to nějak nenašla.
Napsal: sob 06. čer 2009 0:03:55
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Ivculka píše:
simpina píše:
Ivculka píše:
http://www.herbik.cz ale od posledně, co jsem si já objednávala tak trošku podražili, třeba koktejl dřív stál 750,- teď 800,- ale i tak to jde, což uznají určitě i holky, který mají zkušenosti. Moje mamka si třeba jen koktejl kupovala za cca 1300,- od poradkyně
No, levnější mi to nepřipadá
koktejl za 1800,- Za 800,-úplně s přehledem Je to tam ještě dražší než od poradců
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Napsal: sob 06. čer 2009 8:13:50
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
simpina píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
nevím tu koncovku ale je to herbalife. Máš nějakou zkušenost? já jsem si dnes koupila výrobek, tak jsem na to zvědavá, kamarádce to pomáhá
JJJ,zkušenost mám.Dělala jsem tu poradkyni taky ještě při práci.
a měla jsi i vyzkoušený všechny výrobky? ještě bych pak možná uvažovala o něčem na celulitidu nevím jak se to jmenuje
Skoro všechny.Myslíš cellu-les?
jojo celules, a teda děláš pořád poradkyni? já nad tím taky přemýšlím , že bych to zkusila, takhle při mateřský, ale bojím se výsledků, že nebudu vydělávat
Vydělává to dobře,ale musíš trapčit po anketkách a hledat si zákazníky,dělat jim servis a udržet si je.I vstupní poplatky tam jsou a už to dělá hodně lidí.Takže to dělám jen tak pro sebe a pro známe co mám na programu,ale nové teď nehledám,nemám čas jezdit do studia a tak.Na aukru se to dá sehnat až o polovoni levněji než od poradců,mají na tom pěkné marže
nojo, problém bude asi to shánení si zákazníků, když vědí že to jde sehnat i levněji no ještě o tom popřemejšlím
Napsal: sob 06. čer 2009 8:18:53
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
janka.82 píše:
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
Kolik stojí?
nooooooo asi takle, když jsem slyšela cenu, tak mě to dost odradilo, ale pak nad tím začneš uvažovat, a hlavně ta zvědavost mám ten čaj(ve formě prášku) na 2 měsíce, 860.-
Že bych to zkusila?
já jsem teda do toho šla, na diety nejsem, málem mě to zabilo a tohle piješ čaj a nemusím se dále jinak snažit ted už jen čekám na výsledek
Ty jsi ale hubená, né? Mohla bys mi to objednat? Nebo mi napiš, kde to mám objednat, v těch odkazech jsem to nějak nenašla.
no hubená ale pořád se mi to drží na zadku a přes pupík rifle mě stále tlačí. tady jí písni na co chceš, a ona ti poradí jakou kúru či tak, i dávkování, užívání. Já v tom nejedu Taky jsem si nechala poradit Ivona Mrkáčková +420 604 726 000 email: MrkIvonka@seznam.cz
Napsal: sob 06. čer 2009 9:45:28
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
janka.82 píše:
Ivculka píše:
simpina píše:
Ivculka píše:
Kdybys viděla ceny od poradců, tak jdeš do kolen tuplem , tohle je fakt o dost levnější, když jsem ty stránky našla, tak moje mamka okamžitě řekla sbohem tý poradkyni a objednávala jsem jí to takhle.
Napsal: sob 06. čer 2009 9:47:08
simpina píše:
janka.82 píše:
Ivculka píše:
simpina píše:
Ivculka píše:
koktejl za 1800,- Za 800,-úplně s přehledem Je to tam ještě dražší než od poradců
Vždyť je tam koktejl za 800,- za těch 1800,- je celá ta sada či co...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru