Ahoj Pechy, moje hubnutí s Pechy se spíš podobá nehubnutí, páč jako výsledek je šílenej :-) tak jsem se radovala, že po tý blbý chřipce jsem měla o další dvě kila mín a vono houno houno slavný soude, výsledek je, že je mám opět nahoře :-) váha 95 prsa 113 pas 97 boky 111,5 zadek 116 stehna 67 no tak jestli si pamatuju od minulýho měření na začátku roku, protože minulej měsíc jsem to prošvihla, tak 1 cm v pase, 1 přes stehna a asi 4 přes boky...jinak váha neklesá... dávám si takový hitparádičky, oříšky, čokoládičku, válení na gauči, proložený slanýma tičkama a tak...fakt dieta jak stehno :-) tak snad za měsíc to napravím jinak vám to tu nebudu kazit :-)
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO 2 MĚSÍCÍCH
Napsal: stř 04. bře 2009 14:35:35
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
ahoj já jsem se k vám přidávala 16.2., ale přiznám se bez mučení, že jsem na to kašlala. 4 dny jsem byla vzorná, pak jsem trávila víkend u tchýně (moc dobře vaří) a veškeré odhodlání bylo v čudu. Dnes jsem se znova změřila a zvážila. Všechna čísla jsou stejná, takže znovu začínám ode dneška. Ale teď už vážně!!!!!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru