Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO MĚSÍCI
Napsal: čtv 05. úno 2009 11:22:31
Registrován: pon 02. úno 2009 11:28:55 Příspěvky: 1765 Bydliště: Holice v Čechách
Zdravím hubnoucí tým
Tak já to nedržela hned od začátku, ale až teď na konci měsíce jsme se s přítelem domluvili, že to zkusíme spolu s tím něco udělat, takže: měření z 1.2. a (v závorce výchozí měření bylo 28.1.): výška - 166cm váha - 72,4kg (73,5kg) - takže kilčo dole tuk - 33,7% (34,3%) - no, mohlo to být lepší voda - 48,3% (47,9%) - nedokážu dodržet pitný režim svaly - 49,3 (48,8) - taky to mohlo být lepší
vážíme se vždy po týdnu a poctivě to zapisujeme, tak jsem v neděli když tak písnu novější údaje (pokud budou stát zato) - zrovna 2x se neomezuju
_________________ Míša a Miška _________________ Speciální pedagog,
učitelka v MŠ na mateřské,
+ studium
Ahojky Pechy, tak se k vám přidávala až 18.1. Žádnou dietku jsem se donutit nedokázala!! Ale poctivě jsem cvičila (první týden i 3 hoďky denně, teď už jen tak hoďku, hoďku a půl denně) No ale teď jsem šíleně rozčarovaná - buď blbne váha nebo jsem já divná, protože váha mi šla o 2 kilča dolů a teď mi vyskočila nazpět!!! Přitom jím pořád stejně!! Jinak zbytek je na tom o poznání lepší! Naštěstí! Prsa 100cm (101cm - to jsem tam ale ještě měla asi trošičku mlíčka ) Pas 79cm (83cm) Boky 104cm (106) Stehna 58cm (58cm)
Ahojky Pechy, tak se k vám přidávala až 18.1. Žádnou dietku jsem se donutit nedokázala!! Ale poctivě jsem cvičila (první týden i 3 hoďky denně, teď už jen tak hoďku, hoďku a půl denně) No ale teď jsem šíleně rozčarovaná - buď blbne váha nebo jsem já divná, protože váha mi šla o 2 kilča dolů a teď mi vyskočila nazpět!!! Přitom jím pořád stejně!! Jinak zbytek je na tom o poznání lepší! Naštěstí! Prsa 100cm (101cm - to jsem tam ale ještě měla asi trošičku mlíčka ) Pas 79cm (83cm) Boky 104cm (106) Stehna 58cm (58cm)
No snad bude další měsíc úspěšnější!!!
Si nabrala svaly, protože míry ti jdou dolů, takže nic se neboj, jde to dobře
No snad bude další měsíc úspěšnější!!!
Si nabrala svaly, protože míry ti jdou dolů, takže nic se neboj, jde to dobře
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO MĚSÍCI
Napsal: čtv 05. úno 2009 12:05:23
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj, držím palce, možná díky tomu, že ses takhle veřejně přiznala, tak se budeš víc snažit... Já hubnout ani moc nepotřebuju - mám jen necelé kilo navíc od své původní váhy, ale chtěla bych zpátky tu sportovní, pevnou postavu. Břicho a stehna - děs a běs...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
ahoooj tak ja jdu dolu..ale jedine s cm....kila stojiii achjooooooo výška 158 váha 63 (63) prsa 95(93) zadek 108(99) jupiiii stehna 54(51) boky 99(91) pas 89 (80) nooo tak nevim..ale ty cm jdou....tak snad to pujde cim dal k lepsimu...tak hubnuti zdar
JOOO A NAPSALA JSEM TO OPACNE!!!!V ZAVORCE MAM NOVE VYSLEDKY PROTOZE NECTU CO DR.PECHY PRESNE PISE A DELAM ZASE NECO JINAK :!k:
ahoooj tak ja jdu dolu..ale jedine s cm....kila stojiii achjooooooo výška 158 váha 63 (63) prsa 95(93) zadek 108(99) jupiiii stehna 54(51) boky 99(91) pas 89 (80) nooo tak nevim..ale ty cm jdou....tak snad to pujde cim dal k lepsimu...tak hubnuti zdar
JOOO A NAPSALA JSEM TO OPACNE!!!!V ZAVORCE MAM NOVE VYSLEDKY PROTOZE NECTU CO DR.PECHY PRESNE PISE A DELAM ZASE NECO JINAK :!k:
My jsme holky chytré a my to pochopily
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru