[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - zhubla jsem:-))))
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
Holky sice s Pešulkou nehubnu,protože si říkám že když chci na jaře zase otěhotnět nemá to cenu Tak jsem dnes vlezla na váhu a mám už ze 64 - 65kg jak kdy 61,5kg Neptejte se jak to dělám protože fakt sama nevím Od porodu nešlo dolů nic až teď
tak to se máš Eviku, mně to dolů zatím samo moc nejde. Nepodporuju to, protože ještě kojím a tak to prostě neřeším. Ale těším se, až něco shodím (jestli vůbec) a tobě teda gratulujuuuu
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
Effka píše:
tak to se máš Eviku, mně to dolů zatím samo moc nejde. Nepodporuju to, protože ještě kojím a tak to prostě neřeším. Ale těším se, až něco shodím (jestli vůbec) a tobě teda gratulujuuuu
já to taky nehrotím ale jde to dolů až teď nějak tak se přeci nebudu zlobit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru