Holky, jde to nějakým cvičením shodit, nebo zmenšit? Já chodím cvičit 2x týdně, trochu se zpevňuju, teda jen tak lehce, ale to břicho je pořád stejný a tak přemýšlím, že bych ještě cvičila na to břicho doma, abych tomu trochu napomohla... Nevíte o něčem?
Předmět příspěvku: Re: Jak shodit povislý špek na břiše?
Napsal: úte 29. bře 2011 10:52:49
Pokud myslíš vytahanou kůži, jako třeba já jsem měla strie jako prase, tak to asi nikdy už nebude jako dřív. Já zhubla 17 kilo, ale břicho pořád jedna vellká katastrofa
_________________ _________________ v pacovním procesu
Pokud myslíš vytahanou kůži, jako třeba já jsem měla strie jako prase, tak to asi nikdy už nebude jako dřív. Já zhubla 17 kilo, ale břicho pořád jedna vellká katastrofa
však ono to ani dřív nebyla žádná sláva Ale tak aspoň trochu zmenšit, nebo lehce zpevnit, aby to nebylo jako převis nad řekou
Předmět příspěvku: Re: Jak shodit povislý špek na břiše?
Napsal: úte 29. bře 2011 11:16:47
marthy1 píše:
janek píše:
však ono to ani dřív nebyla žádná sláva Ale tak aspoň trochu zmenšit, nebo lehce zpevnit, aby to nebylo jako převis nad řekou
jako mě se to zmenšilo, ale ta kůže tam prostě je navíc a to už žádný cvičení nezpraví
_________________ _________________ v pacovním procesu
jako mě se to zmenšilo, ale ta kůže tam prostě je navíc a to už žádný cvičení nezpraví
Aha, takže převis až do smrti, jo? Tak to ze mě modelka na starý kolena fakt nebude
Uřezat, zahodit? Žertuju... někdy se to vrátí skoro do původního stavu samo, když člověk zhubne... a někdy pomůže jen chirirgický zákrok, často to bývá u hodně rychlého zhubnutí... a jinak na břicho je nejlepší kalanetika... ale chce to cvičit pravidelně a poctivě, pak je to znát...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru