Jdu do hubnuti... Je tu nekdo kdo se prida.... At v tom nejsem sama. Pripomenu se a 1.1.2011 se zmerime... Vahu doma nemam, ale zvezim se u tchyne az tam budeme io svatkach a treba nejakou i poridim. TAk kdo se prida.....
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Jdu do hubnuti... Je tu nekdo kdo se prida.... At v tom nejsem sama. Pripomenu se a 1.1.2011 se zmerime... Vahu doma nemam, ale zvezim se u tchyne az tam budeme io svatkach a treba nejakou i poridim. TAk kdo se prida.....
Já, ale neříkám to nahlas, páč jsem si dala jedno velké novoroční předsevzetí, že si žádná předsevzetí dávat nebudu... ale už okukuju u nás kurz zdravého hubnutí... :-)
Já, ale neříkám to nahlas, páč jsem si dala jedno velké novoroční předsevzetí, že si žádná předsevzetí dávat nebudu... ale už okukuju u nás kurz zdravého hubnutí... :-)
vidis taky jsem premyslela ze se tady na to prihlasim - jeste je u toho hubnouci poradna a tam se vyzpovidavas z hrichu co jsi sakra za celej den jedla NO TO NEMYSLITE VAZNE se urcite ozve pokazde kdyz to reknu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru