Předmět příspěvku: hubnutí pomocí přírodních produktů
Napsal: čtv 04. čer 2009 20:20:21
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Ahoj holky, chtěla bych vám nabídnout produkty k redukci váhy. Ne přímo já, ale moje dobrá známá se tím nyní začala zabývat. (jak baculky můžou zhubnout, tak hubené můžou přibrat ) Produkty,které nabízí jsou vyrobeny ve spolupráci s lékaři a 100%-ně na přírodní bázi. Zdarma udělá analýzu stavby těla, stačí k tomu výška, váha, věk, pohlaví a typ postavy .Typem postavy se myslí to,když přiberete, kde se vám tuky ukládají nejvíc. Buď od pasu dolů nebo od pasu nahoru nebo rovnoměrně po celém těle.Tyto informace nebudou nikde zveřejňovány. Udělá analýzu,zkontaktuje vás přes mobil nebo email a navrhne program složený na míru.To vše zdarma a NEZÁVÁZNĚ. Můžete přijmout i odmítnout. Na stránky můžete kouknout sem http://wellnessporadce.wgz.cz/ a nebo sem http://www.hubnete.cz/miv/ Chtěla jsem vás informovat, je to na vás jak to pojmete
Předmět příspěvku: Re: hubnutí pomocí přírodních produktů
Napsal: čtv 04. čer 2009 22:01:27
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
janka.82 píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
Jde o Herbalife-Shapeworks?
nevím tu koncovku ale je to herbalife. Máš nějakou zkušenost? já jsem si dnes koupila výrobek, tak jsem na to zvědavá, kamarádce to pomáhá
Kolik stojí?
nooooooo asi takle, když jsem slyšela cenu, tak mě to dost odradilo, ale pak nad tím začneš uvažovat, a hlavně ta zvědavost mám ten čaj(ve formě prášku) na 2 měsíce, 860.-
Předmět příspěvku: Re: hubnutí pomocí přírodních produktů
Napsal: čtv 04. čer 2009 23:00:03
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
ivkahof píše:
janka.82 píše:
ivkahof píše:
simpina píše:
Jde o Herbalife-Shapeworks?
nevím tu koncovku ale je to herbalife. Máš nějakou zkušenost? já jsem si dnes koupila výrobek, tak jsem na to zvědavá, kamarádce to pomáhá
Kolik stojí?
nooooooo asi takle, když jsem slyšela cenu, tak mě to dost odradilo, ale pak nad tím začneš uvažovat, a hlavně ta zvědavost mám ten čaj(ve formě prášku) na 2 měsíce, 860.-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru