Holky chodila jste některá na spinning??? Já jsem se přihlásila - ráda jezdím na kole, tak si myslím, že by mě to mohlo bavit i jít!!!!! Na kole toho vydržím dost, tak snad zvládnu i toto
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: ned 08. úno 2009 21:57:55 Příspěvky: 700 Bydliště: Rakovník
Ja chodila taky, ale vubec me to nebavilo :) asi tim ze ja jak jedu na kole a vidim kopec, tak preventivne dostavam infarkt :D a ze bych mela nejaky uzasny vysledky, to se taky rict neda. Moc mi to teda nedalo
_________________ Danča a Pátík _________________ Employee Administrátor, teď maminka na plný úvazek
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
já jsem chodila Kači i jsem dělala instruktorku, ale pak jsem toho nechala páč místo hubnutí mi pak rostly svaly a to jsem nepotřebovala-měla jsem stehna i tak silná - pak jsem je měla jak cyklisti...když chceš hubnout musíš si hlídat tepovou frekvenci a nedávat si velkou zátěž - a to já jsem jaksi nemohla, musela jsem připravit tu hodinu tak jak si představovali lidi a nemohla jsem si jet podle svého. Takže kolikrát jsem měla na hodině i fotbalisty kteří chtěli zamakat... a musím říct že byli pěkně zmordovaní na konci hodiny...byť vypadám tak jak vypadám říkali: tys nám teda dala
nechodila ale chodila od nás holka z práce a úžasný výsledky teda měla
tak to se tam těším - mamča mi to jako bonus zaplatila takže už kvůli ní to musím dokázat - permoška stála 1400
držím palce ,hrozně jí zhubly stehna a zpevnila se
My jsme předloni s manželem hrozně lítali na kolech a opravdu jsem měla takové výsledky jak píšeš, zpevněný zadek i stehna, minulý rok byl manžel pořád pryč a nebo makal na chalupě a samotnou mě to moc nebavilo jezdit, tak jsem se na to vykňazla a pěkně jsem rozkydla........
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
já jsem chodila Kači i jsem dělala instruktorku, ale pak jsem toho nechala páč místo hubnutí mi pak rostly svaly a to jsem nepotřebovala-měla jsem stehna i tak silná - pak jsem je měla jak cyklisti...když chceš hubnout musíš si hlídat tepovou frekvenci a nedávat si velkou zátěž - a to já jsem jaksi nemohla, musela jsem připravit tu hodinu tak jak si představovali lidi a nemohla jsem si jet podle svého. Takže kolikrát jsem měla na hodině i fotbalisty kteří chtěli zamakat... a musím říct že byli pěkně zmordovaní na konci hodiny...byť vypadám tak jak vypadám říkali: tys nám teda dala
Takže ty radíš co???? Já myslím, že pro zpevnění good, ne??? Jak jsem již psala níž - jízda na kolem mi celkově pomáhá, tak jsem si myslela, že tohle by mohlo být fajn!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru