já chodila ale nebyla to úplně kalanetika ale takové púosilování celého těla, já myslím, že to má cenu až člověk zhubne tak na formování těla ale na hubnutí je to moc pomalé
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
kalanetika je opravdu bezvadna a ucinna! ja ji kdysi cvicila doma s mamkou a vysledky byly fakt znat zda se to na prvni pohled jako strasne jednoduche a nezazivne cviceni, ale kdyz to delas opravdu spravne a spravne u toho dychas, tak je to velmi, velmi narocne a tudiz ucinne cvicila bych i dnes, ale neni kdy a neni s kym
kalanetika je boží záležitost.. cvičení vleže :D já jí cvičila rok každý večer před spaním (je mi jedno že se to nemá, já bez toho neusla) a shodila jsem tehdy snad 20 kg. teď už bohužel necvičím před spaním páč dřepím u kompu ale zase cvičím jiné věci přes den :)
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru