_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO 4 MĚSÍCÍCH
Napsal: úte 05. kvě 2009 17:48:37
Já se můžu pochlubit, i když bych chtěla víc. v dubnu 64,4 a teď v květnu 61,9 kg
Oblíknu všechno svoje oblečení, ale postava se změnila, mám vytahaný břicho a prsa, jak je to možné??? Takže ode dneška se nikdo nedostane na stránky s Kynychovou, pač já je strhnu
Tak ja jsem to tenhle mesic taky pekne flakala a cpala se vsim moznym ale hlavne jsem vubec necvicila Brusle stale jeste nemam a asi ani mit nebudu a doma uz nevim jak cvicit aby me mala nechala, takze proste asi budu porad tak rozkydla
_________________ _________________ S laskou tvorim tenhle web
je mi ze sebe ale na to jak jsem zrala a necvicila tak jeste dobry!!!takze odted jim jenom ocima vaha 63(62) prsa 89(89) pas 77 (77) boky 88 (88) stehna 47(47)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru