Registrován: ned 24. kvě 2009 9:45:12 Příspěvky: 666 Bydliště: Olomouc
Dnes jsem se zhrozila, když jsem stoupla na váhu a musím zhubnout.Nevím jestli se do vaší tabulky můžu napsat sama nebo to tam píšeš ty Pechy? moje míry: váha 78,4 výška 170 paže 33 pas 92 stehna 64 boky 111
Snad to bude stačit a mě tokonečně nakopne k tomu abych tolik nežrala a začala víc cvičit
_________________ _________________ Administrátorka pošt, teď už na mateřské dovolené
Dnes jsem se zhrozila, když jsem stoupla na váhu a musím zhubnout.Nevím jestli se do vaší tabulky můžu napsat sama nebo to tam píšeš ty Pechy? moje míry: váha 78,4 výška 170 paže 33 pas 92 stehna 64 boky 111
Snad to bude stačit a mě tokonečně nakopne k tomu abych tolik nežrala a začala víc cvičit
fandim fandim ted je leto horko motivace veliká a chutě by měly být menší tak hrrr na pohyb a prač od lednice
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
píšu to tam já, tak to tam lupnu.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru