Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
tak zkoušely jste to holky z toho krabicového? Ne že by mě to nějak kor zajímalo, páč my máme "bankomat" s kravským mlíkem tak to budu dělat z něho.... no musím to zkusit prostě..jinak nemůžu spát
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Já jsem zrovna teď koukala na jste co jíte a tam si právě ženská taky dělala a on ji vzal do výrobny, aby jí ukázal, že domácí neodbornou výrobou zničí všechny prospěšné věci, které kvalitní jogurt má. Ale to nechci kritizovat, jsi každopádně šikula!!
:s: Já jsem zrovna teď koukala na jste co jíte a tam si právě ženská taky dělala a on ji vzal do výrobny, aby jí ukázal, že domácí neodbornou výrobou zničí všechny prospěšné věci, které kvalitní jogurt má. Ale to nechci kritizovat, jsi každopádně šikula!!
Myslíš jako ty stabilizátory, emulgátory a podobné fujtajblíky? Když to prospěšné nebude zničeno už v tom původním choceňském jogurtu, tak se to samo asi nezničí, to by musela nechat projít varem... a pokud je jogurtová kultura živá (jsou to v podstatě nějaké bakterie, které se v teplém mléce množí a dělají jogurt jogurtem), tak jogurt zhoustne a zaručeně to poznáš... Jste to, co jíte jsem neviděla, tak nevím, co tam přesně říkali, ale věřím, že domácí jogurty jsou lepší, než některé ty průmyslově vyráběné "kvalitní" jogurty, které už někdy ani jako jogurt naprosto nechutnají...
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ja jsem zjistila, ze mam program v troube, ktery je dela, v podstate takovy radiator a tam podle receptu se vezme jeden dobry jogurt a rozdeli a smicha s mlekem a pak se necha pres noc v te troube (je to nejake minimum stupnu) a rano mas hotovo. Uz se na to taky chystam jak dlouho
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Vodoměrka píše:
Borůvka píše:
:s: Já jsem zrovna teď koukala na jste co jíte a tam si právě ženská taky dělala a on ji vzal do výrobny, aby jí ukázal, že domácí neodbornou výrobou zničí všechny prospěšné věci, které kvalitní jogurt má. Ale to nechci kritizovat, jsi každopádně šikula!!
Myslíš jako ty stabilizátory, emulgátory a podobné fujtajblíky? Když to prospěšné nebude zničeno už v tom původním choceňském jogurtu, tak se to samo asi nezničí, to by musela nechat projít varem... a pokud je jogurtová kultura živá (jsou to v podstatě nějaké bakterie, které se v teplém mléce množí a dělají jogurt jogurtem), tak jogurt zhoustne a zaručeně to poznáš... Jste to, co jíte jsem neviděla, tak nevím, co tam přesně říkali, ale věřím, že domácí jogurty jsou lepší, než některé ty průmyslově vyráběné "kvalitní" jogurty, které už někdy ani jako jogurt naprosto nechutnají...
ono taky záleží jaký jogurt se koupí, když někdo koupí za 3,90, nemůže od něj čekat nic, je pravda, že ne vždy cena odpovídá kvalitě, ale u levnějších kousků si můžeme být jisti, i bez čtení, že s jogurtem nemají nic společného. Já jen říkám, co jsem viděla...a to na půl oka, protože jsem si u toho vyráběla...jo a ona to nechávala myslím přejít mlíko varem.. No mužskej tady měl ve sklínce taky nějakou kulturu a furt mi ji přidával do koktejlů, abych byla zdravá, ale mě to tedy moc nechutnalo, takže už tu není..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru