Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
ty bláho - udělala jsem nakonec dva plechy, jeden s meruňkama a jeden s těma jabkama a skořicí...voní to jak sviňa...jsem zvědavá jak to bude chutnat....dám vědět
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
MarcelaK píše:
ty bláho - udělala jsem nakonec dva plechy, jeden s meruňkama a jeden s těma jabkama a skořicí...voní to jak sviňa...jsem zvědavá jak to bude chutnat....dám vědět
tak takhle vypadaly moje koláče....jeden je s meruňkama a druhej je část s meruňkama a zbytek s jabky a skořicí....ale měla jsem to udělat na opak...s těma jabkama je prostě LUXUUUUUUUUUUUUUS
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
MarcelaK píše:
tak takhle vypadaly moje koláče....jeden je s meruňkama a druhej je část s meruňkama a zbytek s jabky a skořicí....ale měla jsem to udělat na opak...s těma jabkama je prostě LUXUUUUUUUUUUUUUS
jj, tak tento dělám taky!!! je to móóc dobrej!!! je to litej koláč, ne?? těsto by mělo být takové řidčí!! my ho taky milujeme, a proto ho dělám klasika na plech aby ho bylo víc!! dělám ho i s rebarborou, rybízem, meruňkama a nej je se švestkama!! a váhu taky taky nepoužívám
Jitu vždy když jdu péct kynutý koláč vzpomenu si na tento tvůj, nepeču už jiný. Dnes bude s borůvkama jeden, další s povidly a ještě s broskvovou marmeládou třetí. Mám to zamísené z kila takže možná bude ještě i čtvrtý plech. Čekáme návštěvu cca 15 lidí :-)) a drobenka se unás dělala vždycky z polohrubé mouky, ale od dob tohoto koláče dělám vždy jen z hrubé.... super koláč, super tip... nedám na něj dopustit díky díky ti!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru