Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Tak jsem se v lednu rozhodla, že vyzhouším domácí jogurt. Je to strašně jednoduchý a výborný. Vylepšujeme si jej salkem, a tak vůbec neni kyselý. U nás se vcelku sní hodně jogurtů, a když jsem je v obchodě kupovala, tak se kolikrát chodili lidi dívat do regálu, zda tam neni nějaká akce, když jsem tak hamižná. Dnes si užíváme vlastní a můžu jen doporučit
Přílohy:
málinka 3879.jpg [ 889.68 KiB | Zobrazeno 70 krát ]
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Theodwyn píše:
Jéééééééééééééééééé. Já taky kupuju moc jogurtu, prozraď recept matko, nežer
A žeru
Na dva litry mlíka jeden jogurt choceňský (velký) a půl salka - toď vše Potom už si na další várku odděluji vlastní jogurt a choceňský už nepoužívám. Do skleniček dám různé marmošky (co jsem byla těhu, tak jsem je dělala snad ze všeho), pak zaliju připravenou kaší a dám na radiátor - ráno je hotovo
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Ika píše:
Theodwyn píše:
Jéééééééééééééééééé. Já taky kupuju moc jogurtu, prozraď recept matko, nežer
A žeru
Na dva litry mlíka jeden jogurt choceňský (velký) a půl salka - toď vše Potom už si na další várku odděluji vlastní jogurt a choceňský už nepoužívám. Do skleniček dám různé marmošky (co jsem byla těhu, tak jsem je dělala snad ze všeho), pak zaliju připravenou kaší a dám na radiátor - ráno je hotovo
a jak dlouho ho můžu skladovat?
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru