zensky kurna jestli napisete ze ne tak me uz klepne
jo fotka je mirne serizla ehm hodne - zprava ale bylo to moc velkej format takze jinak bych to sem nedala a nebyt gasinky tak uz vubec ne - at ziji pc antitalenti
moc ti to sluší a nedokážu posoudit, neviděla jsem předchozí "stav"
ten jsem tady davala nekde pavlinceL - to je prosinec 2009
nevím jak vypadal před tím..vypadáš dobře..z vrchu, ale vždycky je obliček trošku hubenější... hale hlavně, že sis všimla ty a tvůj milej, co je ti do osatatních..
a vidis tahle zrovna z vrcho neni vrchni mam jinou ZE KATKO? ta je jen s natahlou rukou ale nééé cilene nahoru az budu hubena tak se vyfotim kompleeeet
Předmět příspěvku: Re: no tak je videt ze mi zhubl ksicht nebo ne?
Napsal: pát 14. led 2011 18:05:53
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
hany bany píše:
Borůvka píše:
nevím jak vypadal před tím..vypadáš dobře..z vrchu, ale vždycky je obliček trošku hubenější... hale hlavně, že sis všimla ty a tvůj milej, co je ti do osatatních..
a vidis tahle zrovna z vrcho neni vrchni mam jinou ZE KATKO? ta je jen s natahlou rukou ale nééé cilene nahoru az budu hubena tak se vyfotim kompleeeet
dobře, ale podle mě jsi hubená....takže klidně se můžeš fotit..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru