Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Veerca111 píše:
Motyčka píše:
ahoj Veru, pro mne to bylo těžké rozhodování, protože já chodím na svatbu a vlastně na všechny společenské události oblíkaná opravdu hodně společensky... mám ráda společenské kalhoty tmavé barvy, k tomu halenky, vestičky.... a botky na podpatku... ale jednu variantu jsem nakonec vybrala. A jaký je vůbec Tvůj favorit?
a co jsi vybrala.... Muj favorit.... Vis ze uz si tim nejsem jista....
Dala jsem čtyřku, ale to jsem nevěděla, že se nejdeš jen podívat. A kdy je ta svatba? Třeba bys stihla sehnat ještě něco jiného.... protože souhlasím s Vikynečkou, že tohle se fakt na svatbu moc nehodí... já spoustu svého oblečení nakupuji přes mmb a jsou to fakt krásný věci, pomalu ani nenošený, šetřím si je do práce a do divadla
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Svatba je v sobotu. Ale nebydlim v zadnem meste a nikam se s dvouma detma nedostanu :-( Nasla jsem tu jeste ruzovy svetrik, a tak treba k tem bilym. Saty nemam. Nenosim je ani v lete notz v zime. Mam tu sukni, ale stejne bych zase nenasla nic k tomu. Tunicku tu mam jednu, ale ta je strakata zelena.
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Veerca111 píše:
Svatba je v sobotu. Ale nebydlim v zadnem meste a nikam se s dvouma detma nedostanu :-( Nasla jsem tu jeste ruzovy svetrik, a tak treba k tem bilym. Saty nemam. Nenosim je ani v lete notz v zime. Mam tu sukni, ale stejne bych zase nenasla nic k tomu. Tunicku tu mam jednu, ale ta je strakata zelena.
a ani sekáč nemáš poblíž?
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
a ani sekáč nemáš poblíž?
ne :-( nejbliz 20km, ale jak pisu s detma toho moc neobejdu... ale jdu pridavat dve fotky... co mysliet
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Tak ta bílá sukně není špatná.... K tomu tu černou tuniku od viki a budeš kočka
tak tak
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru