poznávám tě Jani a neboj nejsi v tom sama, já už se pomalu do toho pustila a do léta se hodlám dostat nejméně na 80 kilo, když měla viky půl roku dostala jsem se na úctyhodných 102,5 kg, no fujtajbl, a ted mám 87, hodně mi v tom pomohlo těhu s Matym a ted jsem se do sebe pustila a už nehodlám polevit... hodně stěstí
mě se víc líbíš tmavovlasá teda a každá fáze ženství má něco do sebe 20 už nám znova nebude tak je třeba se smířit s tím že mladická krása je tatam a nadešla nová fáze ženskosti....ta dá teda bohužel mnohem víc práce s údržbou jinak myslim že vypadáš super i ted
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
janka.82 píše:
Jééé, holky, díky moc Nebyla jsem žádná modelka, měla jsem asi 70 kg. Každopádně vím, že se mi podaří zhubnout, až půjdu do práce. Já dřív dělala v krámě a tam jsem dost ztloustla. Pak jsem nastoupila do fabriky a během dvou měsíců zhubla 13 kg Takže už se strašně moc těším do práce
janinko, na vsech fotkach ti to slusi urcite to pujde, neboooj. jj, s tou praci mas pravdu, ja jsem taky behem kratke doby v praci zhubla skoro 10 kg
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
coopis píše:
poznávám tě Jani a neboj nejsi v tom sama, já už se pomalu do toho pustila a do léta se hodlám dostat nejméně na 80 kilo, když měla viky půl roku dostala jsem se na úctyhodných 102,5 kg, no fujtajbl, a ted mám 87, hodně mi v tom pomohlo těhu s Matym a ted jsem se do sebe pustila a už nehodlám polevit... hodně stěstí
Marti, ty jsi ale šikulka!!!! Tak jen tak dál!!! Držím moc palce
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
grapas píše:
mě se víc líbíš tmavovlasá teda a každá fáze ženství má něco do sebe 20 už nám znova nebude tak je třeba se smířit s tím že mladická krása je tatam a nadešla nová fáze ženskosti....ta dá teda bohužel mnohem víc práce s údržbou jinak myslim že vypadáš super i ted
Jééé, Péťo, ty jsi mě ale dojala Moc hezky jsi to napsala a máš pravdu!!!! Mně osobně se taky víc líbí ta tmavá barva vlasů. Ale spíš jsem měla na mysli tu postavu
zabka píše:
janka.82 píše:
Jééé, holky, díky moc Nebyla jsem žádná modelka, měla jsem asi 70 kg. Každopádně vím, že se mi podaří zhubnout, až půjdu do práce. Já dřív dělala v krámě a tam jsem dost ztloustla. Pak jsem nastoupila do fabriky a během dvou měsíců zhubla 13 kg Takže už se strašně moc těším do práce
janinko, na vsech fotkach ti to slusi urcite to pujde, neboooj. jj, s tou praci mas pravdu, ja jsem taky behem kratke doby v praci zhubla skoro 10 kg
Marti, ty jsi ale šikulka!!!! Tak jen tak dál!!! Držím moc palce
Jani zdaleka nejsem šikulka, chci se dohrabat tak k 70tce ale nespěchám na to, klidně at to trvá i dva roky.... hlavně abych se tam okolo té sedmdesátky dohrabala, zatím držím štíhlinu cca měsíc a mám dole asi 4 kilča... jde to pomalu a nejvíc mě serou měsíčky to mám takové chutě, že vždycky podlehnu... ale pak zase najíždím na zdravou stravu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru