poradite, a prosim s citem k me postave Nemuzu se rohodnout zda svter s rolackem a pod nej tricko, a nebo sede tricko. Vyfoceno se vsemi moznymi kalhotami ktere se doma nasli.... Sveho favorita ma.... Ale zatim nevim...
Přílohy:
Poznámka: foto c.8 Ja 003.jpg [ 746.13 KiB | Zobrazeno 75 krát ]
Poznámka: foto c.7 Ja 008.jpg [ 690.84 KiB | Zobrazeno 68 krát ]
Poznámka: foto c.6 Ja 011.jpg [ 671.98 KiB | Zobrazeno 57 krát ]
Poznámka: foto c.5 Ja 010.jpg [ 498.85 KiB | Zobrazeno 62 krát ]
Poznámka: foto c.5 Ja 009.jpg [ 468.4 KiB | Zobrazeno 49 krát ]
Poznámka: foto c.4 Ja 007.jpg [ 725.04 KiB | Zobrazeno 66 krát ]
Poznámka: foto c.3 Ja 006.jpg [ 994.01 KiB | Zobrazeno 60 krát ]
Poznámka: Foto c.2 Ja 005.jpg [ 417.06 KiB | Zobrazeno 57 krát ]
Poznámka: Foto c.1 Ja 001.jpg [ 561.66 KiB | Zobrazeno 61 krát ]
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
veru já nevím ... kalhoty asi bílý, ty se hodí a střihově ti padnou. tady z toho bych vybrala asi fotku č. 2, ale porozhlídla bych se ještě po jinym vršku, vestaje pěkná, ale na svatbu bych volila něco jiného. Komu jdeš na svatbu??na tom taky hodně záleží, jestli blízké rodině, nebo vzdálené, kamaráce, nebo jako svědek....
veru já nevím ... kalhoty asi bílý, ty se hodí a střihově ti padnou. tady z toho bych vybrala asi fotku č. 2, ale porozhlídla bych se ještě po jinym vršku, vestaje pěkná, ale na svatbu bych volila něco jiného. Komu jdeš na svatbu??na tom taky hodně záleží, jestli blízké rodině, nebo vzdálené, kamaráce, nebo jako svědek....
Kamaradovi, manzel jde za svedka....Horsi je ze ja zadny jiny svrsek nemam :-(...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
ahoj Veru, pro mne to bylo těžké rozhodování, protože já chodím na svatbu a vlastně na všechny společenské události oblíkaná opravdu hodně společensky... mám ráda společenské kalhoty tmavé barvy, k tomu halenky, vestičky.... a botky na podpatku... ale jednu variantu jsem nakonec vybrala. A jaký je vůbec Tvůj favorit?
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Veerca111 píše:
handulka_domísek píše:
Kamaradovi, manzel jde za svedka....Horsi je ze ja zadny jiny svrsek nemam :-(...
Tak pokud jde manžel za svědka, znamená to, že budeš na oficiálních fotkách - v tom případě bych hledala něco víc společenského....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
ahoj Veru, pro mne to bylo těžké rozhodování, protože já chodím na svatbu a vlastně na všechny společenské události oblíkaná opravdu hodně společensky... mám ráda společenské kalhoty tmavé barvy, k tomu halenky, vestičky.... a botky na podpatku... ale jednu variantu jsem nakonec vybrala. A jaký je vůbec Tvůj favorit?
a co jsi vybrala.... Muj favorit.... Vis ze uz si tim nejsem jista....
Já taky šla spíš do společenského oblečení. Já měla černé šaty s bolerkem. Rifle bych na svatbu asi nee Nemáš třeba nějaké hezhé letní šatičky a k tomu třeba nějaký svetřík? Z tohoto když tak ty bílé kalhoty a šedou halenkou
asi bych nešla ani v jednom ale dala sem 5 ty bílý kalhoty by šly a k tomu bych ale mrkla po nějaký tuničce s ohledem na tvou postavu staženou pod prsy délka pod zadek dá se to sehnat poměrně snadno případně bych se ještě koukla po nějakym bolerku nebo svetříku na knoflíčky to co tu máš je tak na posezení s kámoškama ne na oficielní příležitost
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru