Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj holky, potřebuji Vaši radu, mám doma dvě černé košile (viz foto) a chtěla bych si k nim pořídit pletenou vestičku. Jenže problém je, že jsem nerozhodná co se týče barvy... Můžu Vás tedy poprosit o Vaše tipy?
no pokud máš v košily bílí proužek tak bílou , nebo šedý proužek tak šedou , pod barevný jako je červená , zelená bys musela mít černou košily bez proužků
no pokud máš v košily bílí proužek tak bílou , nebo šedý proužek tak šedou , pod barevný jako je červená , zelená bys musela mít černou košily bez proužků
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Alča píše:
jedna je se zlatými proužkami a druhá se stříbrnými.... osobně se mi líbí fialová, ale fakt nevím, jestli pak nebudu zklamaná. S těmi doplňky to moc neumím....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
jedna je se zlatými proužkami a druhá se stříbrnými.... osobně se mi líbí fialová, ale fakt nevím, jestli pak nebudu zklamaná. S těmi doplňky to moc neumím....
Mě se třeba korále líbí, co prodávají v ORSAY. vybírala jsem si tam na svatbu a pak doplňky na focení a fakt jsem nevěděla co. kdyby sis pak vzala oblečení s sebou, tak by ti prodavačky určo poradily. Když jsem si tam byla vybírat obléčo a doplňky na focení, tak se tam v tom jedna holka vysloveně vyžívala
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru