Předmět příspěvku: Re: malá změna,ale začátek dobrej
Napsal: úte 10. bře 2009 13:26:53
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
Boža píše:
Ivka píše:
ivka222 píše:
Boža píše:
Deniska je malá na to, aby se bránila sama. Proč jí nepomůžeš? Jednoho necháš ubližovat druhému?? Malá by měla mít v mamce zastání a ochranu
a co myslíš že dělám,že stojím za rohem a vysmívám se-jde o to že to jsou takové narážky ve stylu-deniska řekne:to se mi nelíbí(pohádka)a on:ty se mi taky nelíbíš.tak ona je z toho na palici a já mám řešit takovou blbost-to jsou hádky o ničem a nebaví mně pořád dokolečka řešit blbosti co si řeknou mezi sebou,(tou otázkou jsi mně překvapila )
Ivko, jestli můžu, vložím se i sem- já bohužel také musím mezi kluky zasahovat-vysvětlovat. Je mezi nimi 6ti letý rozdíl,milují se, ale i hádají aněkdy zabíjejí. Myslím, že malá nepochopí, že je brácha v pubertě, vždyt víš, jak to mrzí tebe, když ti odsekává, na tož jí, když bylo vše dříve v poho. Já bych to asi bez povšimnutí nenechávala.
podle mého mladej ubližuje jak Ivce, tak Denisce. Ivka pláče, Deniska pláče.... To je zlý. A já bych to rozhodně řešila rychle a rázně. Být zlý na ostatní - to se zkrátka nesmí a puberta neomlouvá. To je můj názor
máš pravdu,mně se to ani trochu nelíbí a snažím se něco dělat
_________________ _________________ povolána k mateřství
Předmět příspěvku: Re: malá změna,ale začátek dobrej
Napsal: úte 10. bře 2009 13:39:14
ivka222 píše:
Boža píše:
Ivka píše:
ivka222 píše:
Boža píše:
Deniska je malá na to, aby se bránila sama. Proč jí nepomůžeš? Jednoho necháš ubližovat druhému?? Malá by měla mít v mamce zastání a ochranu
a co myslíš že dělám,že stojím za rohem a vysmívám se-jde o to že to jsou takové narážky ve stylu-deniska řekne:to se mi nelíbí(pohádka)a on:ty se mi taky nelíbíš.tak ona je z toho na palici a já mám řešit takovou blbost-to jsou hádky o ničem a nebaví mně pořád dokolečka řešit blbosti co si řeknou mezi sebou,(tou otázkou jsi mně překvapila )
Ivko, jestli můžu, vložím se i sem- já bohužel také musím mezi kluky zasahovat-vysvětlovat. Je mezi nimi 6ti letý rozdíl,milují se, ale i hádají aněkdy zabíjejí. Myslím, že malá nepochopí, že je brácha v pubertě, vždyt víš, jak to mrzí tebe, když ti odsekává, na tož jí, když bylo vše dříve v poho. Já bych to asi bez povšimnutí nenechávala.
podle mého mladej ubližuje jak Ivce, tak Denisce. Ivka pláče, Deniska pláče.... To je zlý. A já bych to rozhodně řešila rychle a rázně. Být zlý na ostatní - to se zkrátka nesmí a puberta neomlouvá. To je můj názor
máš pravdu,mně se to ani trochu nelíbí a snažím se něco dělat
to Ti věřím. Vždyť jsi mamka jak má být. Ale nedej ani sebe, ani malou. Mladej se s vámi taky nepárá. A on dobře ví, že mu všechno projde. Tak proč by něco měnil. Líbí se mu ubližovat, ubližuje a nikdo rázně neodporuje. Slzy puberťáka nezastaví
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru