Tak jsem si šla odpočinout k PC. Malá tu před tím běhala a mladej měl dole na liště puštěný Simsy. Sabka na to asi klikala a Simsy se otevřely a já nevěděla, jak je zase hodit na lištu. Jsem pablb a analfabet přes PC. Takže jsem se vůbec nedostala na net a už hodinu tu sedím a ten chlap z těch Simsů na mě furt řve, že má hlad. A ukazuje kýtu kuřete a ještě nějaký žrádlo. Já vůbec nevěděla, jak mu dát najíst. Už jsem ho poslala na záchod a umýt si ruce. Taky měl návštěvu, ale ten blbec se u toho válel venku na zádech a čučel na mraky. A furt na mě ten koler řval, že má hlad. Jsem byla psychicky úplně vyřízená. Co kdyby mi při tom zdechl hladem? To by mě mladej asi zabil. Nakonec přišel domů synáček a zachránil mě . Dal: Alt F 4.
no to by tě asi zabil můj chlap to zrovna hraje, ojíždí tam nějakou babu
Předmět příspěvku: Re: No není to psychickej teror???
Napsal: úte 30. čer 2009 22:09:36
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
Katka píše:
Monča.K píše:
Katka píše:
Tak jsem si šla odpočinout k PC. Malá tu před tím běhala a mladej měl dole na liště puštěný Simsy. Sabka na to asi klikala a Simsy se otevřely a já nevěděla, jak je zase hodit na lištu. Jsem pablb a analfabet přes PC. Takže jsem se vůbec nedostala na net a už hodinu tu sedím a ten chlap z těch Simsů na mě furt řve, že má hlad. A ukazuje kýtu kuřete a ještě nějaký žrádlo. Já vůbec nevěděla, jak mu dát najíst. Už jsem ho poslala na záchod a umýt si ruce. Taky měl návštěvu, ale ten blbec se u toho válel venku na zádech a čučel na mraky. A furt na mě ten koler řval, že má hlad. Jsem byla psychicky úplně vyřízená. Co kdyby mi při tom zdechl hladem? To by mě mladej asi zabil. Nakonec přišel domů synáček a zachránil mě . Dal: Alt F 4.
To je prase, fakt. A ještě ti to řekne.
jo, on vždycky he, dívej dívej a já ježišmarjá neotravuj
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
To je prase, fakt. A ještě ti to řekne.
jo, on vždycky he, dívej dívej a já ježišmarjá neotravuj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru