..psala jsem dopis učitelce skrz lyžák,nestačilo ji na přihlášce uvedeno, že nejede holka z finančních důvodů. Tak prostě nechápala asi, že jsou lidi, co na to prostě namají!!! Verču si vzala k sobě před hodinou , v hodině ji vyzkoušela a pak ještě po hodině znovu. No a dneska mi přišel od ředitelky dopis, že se mám dostavit skrz tomu, že nepojede na lyžák. Celkem jich nejede 5, jedna musí donýst potvrzení, že mají zaplacený hory a tím je pro ně zbytečný platit ještě lyžák a jedna mamina napsala, k čemu ten lyžák je dobrej atd. A já napsala, že ani půjčku( co mi prý vzkazovala učitelka) si nemůžu vzít, když máme ty finanční důvody, že by to neměl, kdo splácet a jestli chce, aby jela, tak ji může zasponzorovat a to i Zuzku, která taky nejede. Prostě mě dokáže vytočit někdo, kdo mi bude říkat co a jak to mám dělat, když sama vím, že to nejde
no to jsou nějaké krávy, tam u vás, ne???? Já bych tam na ní došla, kdyby mi řekla, že si mám vzít půjčku a to by viděla, že by se tejden ne a nebo rovnou na místě....
tak snad se dneska nemusí dávat důvod proč nejede né??? náš mladej taky nebyl
na základce taky nebyla a Zuzka taky nejede a v poho, ale střední škola---hrůza, co si myslej Stačil ten jejich adaptační kurs za 700,- na 2,5 dne + 300,- na školskou radu a ještě 100,- na SRPŠ
Co to je za buzeraci?????????Prostě nejede a hotovo Dojedu
no je to byrokracie jako , pořád jim vysvětlovat, že prostě na to není,... je finanční krize, ceny jsou nahoře, životní minimum pořád stejný, to se nezvedalo, atd..
no to jsou nějaké krávy, tam u vás, ne???? Já bych tam na ní došla, kdyby mi řekla, že si mám vzít půjčku a to by viděla, že by se tejden ne a nebo rovnou na místě....
..psala jsem dopis učitelce skrz lyžák,nestačilo ji na přihlášce uvedeno, že nejede holka z finančních důvodů. Tak prostě nechápala asi, že jsou lidi, co na to prostě namají!!! Verču si vzala k sobě před hodinou , v hodině ji vyzkoušela a pak ještě po hodině znovu. No a dneska mi přišel od ředitelky dopis, že se mám dostavit skrz tomu, že nepojede na lyžák. Celkem jich nejede 5, jedna musí donýst potvrzení, že mají zaplacený hory a tím je pro ně zbytečný platit ještě lyžák a jedna mamina napsala, k čemu ten lyžák je dobrej atd. A já napsala, že ani půjčku( co mi prý vzkazovala učitelka) si nemůžu vzít, když máme ty finanční důvody, že by to neměl, kdo splácet a jestli chce, aby jela, tak ji může zasponzorovat a to i Zuzku, která taky nejede. Prostě mě dokáže vytočit někdo, kdo mi bude říkat co a jak to mám dělat, když sama vím, že to nejde
a co jí je do toho, že nejede, prostě nejede a basta....no to by bylo něco pro mě
No však tam pojedu 9.11. a přichystám se na ni ...napsala mi 3 termíny, kdy se mám dostavit, tak jedu ten prostřední
prý bych mohla po 200,- splácet
no hele to je taková drzost, že to nemá obdoby.....v dnešní době, kdy je taková nezaměstnanost a oni si myslej, že každej ty peníze asi se*e, ne????? Teda fakt se ti nedivim, že jsi vytočená
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru