Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji poradit - ruční vysavač a dřez...
PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 10:09:49 

Vodoměrka píše:
Peťule84 píše:
Vodoměrka píše:
Peťule84 píše:
Vodoměrka píše:
Peťule84 píše:
Ruční vysavač máme, ale už nám taky dosluhuje, takže taky jukneme po novým :one:
A dřez my máme nerez, ale tchánovci mají keramický - černý. Ohromně si ho chválí. Mé nadšení je tedy už menší :aaaaa: , páč cokoli do něj položíš, tak to jsou strašný rány :boj: :s: :s: :s:

Jé, vidíš, keramický mě ani nenapadl... ale ty rány si umím představit, zvlášť kdyby tam něco pokládal náš mladý... hahaha... ale zase se dobře udržuje, ne?

Jj, na to je fakt super :qu: . Nic se na něj neusazuje, krásně jde umýt :one: . A špína na něm není vůbec vidět :juchu: . Akorát tchánovi tam před 14 dny spadl hrneček, takže kromě toho, že vzbudil Verču :boj: , a rozbil ten hrneček, tak ještě uštípl kousek toho dřezu :s: :00:

Aha, takže nic pro mne... mě pořád něco upadává, nejen do dřezu... na to jsem nějaká levá... naposledy se mi povedlo, že mi vyklouzl nůž z ruky a zapíchl se do plovoučky a odštípl nám kousíček... no a samozřejmě, že to bylo první, čeho si manžel všiml... :s:

typickej chlap, no :s: . Mně před 2 roky spadla na plovoučku žehlička :00: :00: , slyším to dodnes :s: :s:

Jo, typickej chlap... oni na to snad mají nějaký radar a vždycky se nachomýtnou tam, kde se něco takového stane...

Takových věcí si všímají....ale že je potřeba konečně vyvrtat do obkladů věšáky na ručníky nebo v kuchyni udělat tu poličku....to nevidí :s: :s:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 11:33:49 

Ahojky. Vysavač máme Zelmer a nemůžu si stěžovat. A naši mají už leta electrolux a je super a držák.
A k těm dřezům. To s těmi skvrnami je možné u dřezů z pravého kamene (jsou výrazně dražší).. pořiď si klidně světlý, ale z umělého (přírodní je porézní, kdežto umělý nikoliv, proto je možné, že se dělají skvrny). Kdysi jsem o tom věděla víc, teď už si toho moc nepamatuju, ale když řekneš tyhle svoje obavy prodejci těch dřezů, určitě ti to fundovaně vysvětlí :jednicka:

Obrázek

Eva, Viktorka a Peťulka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 12:14:51 

ruční vysavač máme stejnej jako pjo a život bez něj si už nedovedu s dětma představit a dřez máme tenhle http://eshop.schock.cz/index.php?menu=z ... domus-d150
sněhově bílej a není na něm vidět vůbec nic, v tý menší misce máme nerez misku a přes odkapávání skleněný prkýnko,co k tomu dodávaj,čistim to bílym cifem a je furt jak novej,doporučuju

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]