Ruční vysavač máme, ale už nám taky dosluhuje, takže taky jukneme po novým A dřez my máme nerez, ale tchánovci mají keramický - černý. Ohromně si ho chválí. Mé nadšení je tedy už menší , páč cokoli do něj položíš, tak to jsou strašný rány
Jé, vidíš, keramický mě ani nenapadl... ale ty rány si umím představit, zvlášť kdyby tam něco pokládal náš mladý... hahaha... ale zase se dobře udržuje, ne?
Jj, na to je fakt super . Nic se na něj neusazuje, krásně jde umýt . A špína na něm není vůbec vidět . Akorát tchánovi tam před 14 dny spadl hrneček, takže kromě toho, že vzbudil Verču , a rozbil ten hrneček, tak ještě uštípl kousek toho dřezu
Aha, takže nic pro mne... mě pořád něco upadává, nejen do dřezu... na to jsem nějaká levá... naposledy se mi povedlo, že mi vyklouzl nůž z ruky a zapíchl se do plovoučky a odštípl nám kousíček... no a samozřejmě, že to bylo první, čeho si manžel všiml...
typickej chlap, no . Mně před 2 roky spadla na plovoučku žehlička , slyším to dodnes
Jo, typickej chlap... oni na to snad mají nějaký radar a vždycky se nachomýtnou tam, kde se něco takového stane...
Takových věcí si všímají....ale že je potřeba konečně vyvrtat do obkladů věšáky na ručníky nebo v kuchyni udělat tu poličku....to nevidí
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Ahojky. Vysavač máme Zelmer a nemůžu si stěžovat. A naši mají už leta electrolux a je super a držák. A k těm dřezům. To s těmi skvrnami je možné u dřezů z pravého kamene (jsou výrazně dražší).. pořiď si klidně světlý, ale z umělého (přírodní je porézní, kdežto umělý nikoliv, proto je možné, že se dělají skvrny). Kdysi jsem o tom věděla víc, teď už si toho moc nepamatuju, ale když řekneš tyhle svoje obavy prodejci těch dřezů, určitě ti to fundovaně vysvětlí
ruční vysavač máme stejnej jako pjo a život bez něj si už nedovedu s dětma představit a dřez máme tenhle http://eshop.schock.cz/index.php?menu=z ... domus-d150 sněhově bílej a není na něm vidět vůbec nic, v tý menší misce máme nerez misku a přes odkapávání skleněný prkýnko,co k tomu dodávaj,čistim to bílym cifem a je furt jak novej,doporučuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru