No asi bych se to snažila vymyslet jinak mět takovou tchýni Já nikoho na hlídání nemám a chodím cvičit v 8 večer když je taťka doma (na zumbu) a pak o víkendu na jumping.
Asi to tak dopadne, že se poohlídnu, jestli tu není něco k večeru. Tady to není zas tak slavný, jsme asi moc malý město na noční vyžití
ja docetla a co bych rekla... no nema cenu se rozcilovat... ke skolce gratulujiiiii
Děkuji, já už se nerozčiluju, i s chlapem jsme domluvený, že když to půjde, že mu vezmu malýho do práce před zavíračkou a povalím cvičit, ať nemusíme tchýni říkat 2x týdně. A dnes přijde chlap zase později, tak jsem říkala, ať mamině zavolá, aby nebyla zase naštvaná a věděla to předem, tak jsem zvědavá
Tý jo,to je román pravá tchýně,jak má být ,no aby se neposrala,občas malýho pohlídat ,ale jestli chceš něco vědět-moje tchýně Natí ještě nikdy nehlídala,ani jí nepřijela povozit v kočárku,když byla mimi a to je v důchodu,holt to maj od nás 18km
Moje tchýně od nás bydlí 10km. Kubu viděla poprvé od porodnice ve 4 měsících 5 minut na křtinách. Nepřijede jak je rok dlouhý krom narozek. Kubu nevozila nikdy a ted kdyby ho k ní chlap 2krát v týdnu nevzal na odpoledne tak ho nevidí vůbec. Prostě škkoda slov.
To je taky smutné, že pokud je zdravá a může cestovat, že se ani nepřijede podívat a čeká, až přijedete vy..
Tak jsem tchýni dnes volala.. - Dobrý den, budete mít dneska čas? - No, já myslím, že jo. Ráno mě sice bolelo břicho, měla jsem průjem, ale snad to bude odpoledne dobrý! - Takže s váma můžu počítat? - Snad jo, tak já se odpoledne stavím. V těch 16,15? - Jo, to bude akorát, děkuji.
Takže až na to, že mi zase vykládala o svých chorobách, tak hlídání mám a ve středu hold pomažu s malým k tátovi a táta s ním pak zase domů, abych ji nemusela teda pořád říkat
Předmět příspěvku: Re: Tchýně - je to román, takže chápu, že to nemusíte dočíst :))
Napsal: úte 19. dub 2011 0:13:54
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
marthy1 píše:
Tak jsem tchýni dnes volala.. - Dobrý den, budete mít dneska čas? - No, já myslím, že jo. Ráno mě sice bolelo břicho, měla jsem průjem, ale snad to bude odpoledne dobrý! - Takže s váma můžu počítat? - Snad jo, tak já se odpoledne stavím. V těch 16,15? - Jo, to bude akorát, děkuji.
Takže až na to, že mi zase vykládala o svých chorobách, tak hlídání mám a ve středu hold pomažu s malým k tátovi a táta s ním pak zase domů, abych ji nemusela teda pořád říkat
Aby malýho nenakazila
Ona to má spíš z jídla, protože je jako popelnice. Udělá si buchtu na velkej pekáč a u telky to všechno sní Včera hned ve dveřích říkala, že jí bolí hlava, že s malým ven nepůjde a přitom vždycky říká, že s ním ven nechce, protože by mu nestačila, kdyby se rozeběhl.
Předmět příspěvku: Re: Tchýně - je to román, takže chápu, že to nemusíte dočíst :))
Napsal: čtv 21. dub 2011 9:43:53
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
marthy1 píše:
janka.82 píše:
marthy1 píše:
Aby malýho nenakazila
Ona to má spíš z jídla, protože je jako popelnice. Udělá si buchtu na velkej pekáč a u telky to všechno sní Včera hned ve dveřích říkala, že jí bolí hlava, že s malým ven nepůjde a přitom vždycky říká, že s ním ven nechce, protože by mu nestačila, kdyby se rozeběhl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru