Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Mám takový dotázek. Kdy přesně končí rodičák? Nastupovala jsem 18. srpna na mateřskou, malý se narodil až 10. října. Takže dokdy vlastně platí ty tři roky? Do tří let dítěte nebo do tří let přesně od nástupu?
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Motyčka píše:
je to tak. Kamča je 9.srpna, nastupuji 10. (ale pro jistotu se ještě v práci budu ptát, jestli bych neměla nastoupit už toho 9.)
záleží co máš na papíru, měla bys ho mít doma - já to mám jako "žádost o poskytnutí volna" na ty 3 roky, a je tam že žádám do 7.5. a v den narozenin - 8.5. už bych měla makat, takže ty toho 9.8. pokud máš doma ten papír, tak koukni, ale mělo by to tak být
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Díky moc, pohledám a kouknu, ale taky jsem si myslela, že do tří let dítěte. Já bych totiž měla nastoupit už 1.9., takže pokud mi malýho vezmou do školky od září, a mateřskou mám do října, tak ten měsíc nevím, jestli mám někde nahlásit, že už nemají posílat peníze. Abych neměla nějaký tahanice pak, že mám peníze vrátit. Ale jestli mi Lukina vezmou do školky až v říjnu, tak to bude jedno. No, uvidíme.
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru